Sillysvepet: Kane förbannad – Barcelona ville ha Kulusevski

Sillysvepet: Kane förbannad – Barcelona ville ha Kulusevski

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

Barcelona ville ha Kulusevski
Barcelona ska ha föreslagit en bytes-deal där Kulusevski skulle hamna i Spanien och katalanernas franske ytter Dembélé till Juventus. Turin-klubben uppges ha tackat nej och vill behålla sin svensk.
(Calciomercato)

Kane förbannad på Spurs ordförande
Tottenhams Harry Kane är sur på klubbens ordförande Daniel Levy. Anfallaren tycker Levy brutit mot löftet att släppa honom från klubben och att Spurs kommunicerat dåligt om hans semester. Kane förvänstas inte spela med Tottenham i Conferens League i veckan.
(Daily Mail och Telegraph)

Thuram på Inters radar
Mönchengladbachs Marcus Thuram finns på Inters radar. Anfallaren ses som en möjlig värvning om inte affären med Lazio om Joaquin Correa går igenom.
(Sky Sports Italia)

Andreas Pereira lånas ut från Man United?
Karriären ser ut att fortsätta i den brasilianska klubben Flamengo.
(Fabrizio Romano på twitter)

Ødegaard snart i Arsenal – förhandlingar om Ramsdale
Real Madrids Martin Ødegaard ser ut att återvända till Arsenal – som lånade norrmannen förra säsongen. Mittfältaren ska enligt brittiska uppgifter kosta 34 miljoner pund och han skriver på ett femårskontrakt med London-klubben. Det kan även bli en förstärkning på målvaktssidan för Arsenal. Förhandlingar med Sheffield United om Aaron Ramsdale pågår.
(Guardian)

Mer om Ødegaard: ”Done deal”
Fabrizio Romano rapporterar att affären är i hamn.


Villarreal värvar i England
Europa League-mästarna är överens med Bournemouth om en övergång för Arnaut Danjuma. Prislappen ska ligga på 25 miljoner euro.
(Daily Echo)

Duo på väg in hos Milan
Benzema förlänger med Real Madrid
Real Madrids anfallare Karim Benzema uppges vara överens med klubben om en förlängning av sitt kontrakt fram till sommaren 2023.
(AS)

”Mbappé stannar i PSG”
PSG:s sportchef Leonardo har informerat tränare Mauricio Pochettino om att franske stjärnan kommer stanna – åtminstone en säsong till. 
(Real Madrid på SvenskaFans och Cadena Ser)

”Mbappé kommer nu – Haaland nästa sommar”
Tvärt emot uppgifterna ovan så skriver spansk media att Real Madrid kommer värva Mbappé nu i sommar – och att de nästa sommar kommer att värva Dortmunds norrman Erling Haaland.
(El Confidencial)

Inter vill sälja Lazaro
Med Dumries i truppen är Inte redo att ta emot bud på Valentino Lazaro. Benfica eller Frankfurt är möjliga destinationer för yttern.
(Calciomercato)

Atlético förhandlar om Rafa Mir
Wolves-anfallaren kan vara på väg till Spanien. PL-klubben vill ha omkring 20 miljoner euro för 24-åringen som förra säsongen var utlånad till Huesca.
(Football Insider)

Tottenham intresserade av Zouma
Chelsea-backen Kurt Zouma har omgärdats av flyttrykten och West Ham har varit hetaste spåret. Nu uppges Tottenham vara intresserade av 26-årige fransmannen.
(Sky Sports)

Officiellt: Kaio Jorge klar för Juventus
Den 19-årige brassen presenterades av Juventus på tisdag kväll. Anfallaren kommer från Santos och har skrivit på ett kontrakt till sommaren 2026. Officiellt: Juan Jesus till Napoli
Kontraktet med Roma gick ut tidigare i somras. Nu är det klart att anfallaren representerar Napoli när säsongen drar i gång.
(Napoli)

Milan missar Ziyech?
Milano-klubben var intresserad av ett lån, men Chelsea uppges ovilliga att släppa spelaren då man nu vill satsa på Hakim Ziyech.
(Calciomercato)

"Håland kan stanna längre"
Dortmund-anfallaren placeras lite överallt i Europa. BVB-tränaren Marco Rose tror inte på en flytt och menar att norrmannen istället kan stanna många säsonger i klubben.
(Goal)

Officiellt: Lindner och Zackrisson förlänger
"Zacke och Jocke då snackar vi ett dubbel-paket", säger manager Joakim Persson om spelarna som skrivit på till och med 2023.
(Varbergs BoIS)

******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2021-08-18 18:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans