Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Thea Hedberg

Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Thea Hedberg

Nu står kandidaterna till årets Guldskölden klara. Arsenal-redaktionens Thea Hedberg är en av de nominerade till ”Årets SvenskaFans-skribent” på damsidan. – Det är jättekul, säger hon.

Klicka här för att komma till röstningen!

Thea Hedberg är tydlig. Hon tycker att det finns en stor brist på representation för kvinnor i sport och hennes största drivkraft är att hon vill förändra. Thea ser SvenskaFans som en utmärkt plattform att få dela det hon upplever saknas i media.

Den 4 mars koras årets vinnare av det prestigefyllda priset Guldskölden. Thea Hedberg, som skriver för Arsenal-redaktionen, är en av de nominerade till ”Årets SvenskaFans-skribent” på damsidan.

– Det är jättekul. Jag började skriva på SvenskaFans i november förra året och är hyfsat ny. Men jag drog igång på grund av mitt intresse för Arsenals damer och jag brinner för damfotbollen. Jag vill förmedla det som sker och det är roligt att mitt arbete har synts, säger hon.

– Det hade varit enormt kul att få vinna coh det hade varit en kick för mitt journalistiska arbete. Jag har precis påbörjat min utbildning och det hade gett mig hopp inför framtiden.

På plats på Skandia Biografen i Stockholm presenteras pristagarna av årets elva kategorier. En kväll fylld av mingel, scensamtal, debatt och uppskattade utmärkelser inom sportjournalistiken. 

”Årets SvenskaFans-skribent”- NOMINERADE
Lovina Stafhammar, Hammarby
Thea Hedberg, Arsenal
Hanna Thompson, Toronto Maple Leafs / Hockeyzon
Birgitta Malmborg, Lyon
Majken Pålsson, Rögle / Hockeyzon

Sedan 2007 har besökarna på SvenskaFans röstat fram Sveriges främsta i Guldskölden. Det är ni besökare som nominerar och röstar fram era favoriter i de olika kategorierna.

Klicka här för att komma till röstningen!
 

SvenskaFans.com2024-02-13 12:22:00

Fler artiklar om Guldskölden