Jakob Voelkerling Persson: ”Det är drivna killar som alla har samma mål”
Jakob Voelkerling Persson

Jakob Voelkerling Persson: ”Det är drivna killar som alla har samma mål”

Jakob Voelkerling Persson skrev på för Sirius för tre veckor sedan. Siriusredaktionen var på plats under dagens träning och pratade med Jakob om den första tiden i Sirius.

Hur var dagens träning?
– Träningen idag var inte jättebra från min sida men annars i Sirius så har det varit superbra. 

Du debuterade i lördags mot Malmö, hur kändes det?
– Trots förlust så tycker jag det gick bra ändå med tanke på tufft motstånd och en av mina första matcher sedan en lång skadefrånvaro. Så jag tycker att det gick helt okej.

Hur har första tiden i Sirius varit? 
– Superbra! Vi jobbar på här mot samma mål i klubben tycker jag och det är drivna killar allihopa så det är bara positivt.

Är det någon som du kommit extra nära i laget?
– Nä jag tycker att alla är superbra killar så det är ingen som jag kommit supernära och ingen som jag inte har kommit så nära på tre veckor så det kommer senare.

Mjällby väntar på söndag, vad tror du om matchen?
– Det blir en tuff match, de är ett fysiskt lag och ett bra lag. Det ser man på tabellen och vilka lag som de har vunnit mot. Jag tror att de bara har förlorat fyra matcher så det är ett bra lag och det kommer bli en tuff match. 

Vad tycker du om de blåsvarta supportrarna?
– Superbra tycker jag, jag fick ett jättebra intryck i första matchen här nu mot Degerfors och jag tyckte klacken hade ett riktigt bra tryck och det var superkul.

 

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2022-07-26 17:08:00
Author

Fler artiklar om Sirius