Oavgjort mot Örebro i det allsvenska genrepet
Sirius har spelat sin sista träningsmatch inför den allsvenska premiären

Oavgjort mot Örebro i det allsvenska genrepet

Nu är det dags. Sirius har spelat sin sista träningsmatch och ska nu vara redo för att möta IFK Norrköping i den allsvenska premiären på söndag.

Sirius mötte Örebro i det allsvenska genrepet. En match som slutade 2-2.

Jag tycker att spelet till viss del ser lovande ut men spelarmaterialet vi har är alldeles för klent för att spela det spelet vi gör. Jocke Persson är skicklig i mitten på att ta ner bollen och få kontroll på den men det är ju som alltid det där sista som saknas. Vi blir otroligt pressade i början vilket var nära på att straffa sig ett antal gånger. Mathisen kommer bli ett otroligt tungt tapp om nu inte Ola langar fram ett sjudundrande kontrakt innan sommaren.

Transferfönstret stänger snart och det ser klent ut med rykten. Rasmus Wiedesheim-Paul snackades det om häromdagen men det verkar ha runnit ut i sanden. Jag tror faktist inte på några fler nyförvärv i nuläget. Jag tror man spar sig tills i sommar men hoppas att jag har fel.

Ska man se något positivt så har även IFK Norrköping gått segt den senaste tiden. 0 - 0 mot Östersund och en 2 - 1 förlust hemma mot Brommapojkarna. Men träningsmatcher är ju träningsmatcher.

Sex stycken bussar kommer rulla på Söndag till Norrköping och än finns det platser kvar i den sjätte bussen.
 

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-03-27 15:21:08
Author

Fler artiklar om Sirius