fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 98945 | Medlemmar: 183057

Kom ihåg mig
LHC-bloggen Halvtidsbetyg #1
Halvtid i serien och vi bjuder på dagsfärska betyg från redaktionen

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #1

Snart har halva serien gått och då bjuder vi er läsare på en utvärdering av alla spelare från årets LHC. Först ut är våra skribenter Johan och Alexander.

Betygen är satta enligt följande skala:

5 = Mycket bra
4 = Bra
3 = Godkänd
2 = Kan bättre
1 = All hope is lost

Först ut är Johan Nilsson:

Målvakter -

30. JACOB JOHANSSON - 3 Jacob har helt klart gjort det godkänt som backup och bortsett från en del lite väl enkla puckar bättre därtill. När Monstret har blandat och givit måste det vara en trygghet för laget med en så pass kompetent backup.

50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON - 2 Kan inte förmå mig själv att säga att monstret varit godkänd. Delvis utifrån förväntningarna, men framförallt på grund av de oerhört djupa dalar han varit i under hösten. Samtidigt som Monstrets stjärnstatus inte varit obefogad så fanns inför säsongen en hel del frågetecken som hänger kvar i luften.

Försvarare -

4. NICLAS LUNDGREN - 3 Lundgren är Lundgren, inget flashigt och hans bästa matcher är oftast de där hans namn inte nämnts särskilt ofta. Klart godkänd och arbetar vidare bra i det tysta.

5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite) 37.

ADAM GINNING - 2 Ginning var en av de killar jag verkligen trodde skulle ta nästa steg i år. Det är fel att ha för höga krav på en junior (särskilt en som inte heter Dahlin, Pettersson eller dylikt) men jag tycker att Ginning varit sämre i år än när han fick chansen i fjol. Lär inte finnas i några JVM-diskussioner längre.

41. CHAD BILLINS - 4 Billins är så oerhört viktig för detta Linköping. Tycker att han tar sitt utökade ansvar (jämfört med senaste sejouren) på högsta allvar och bortsett från att han likt övriga laget fallerat i defensiven emellanåt så har Billins dragit sitt lass på ett föredömligt sätt.

47. ANTON KARLSSON - 3 Anton Karlsson är likt Lundgren en spelare som sällan får några rubriker, och inte heller detta år. Tycker mig ana en viss utveckling från förra säsongen som visar sig emellanåt, men prestationerna på andra sidan spektrat har varit lite väl många.

51. KRISTIAN NÄKYVÄ - 5 Svårt att inte sätta toppbetyg på ligans poängbästa back. Det är nästan omöjligt att jämföra Näkyvä i år med den Näkyvä som kom till Linköping inför förra säsongen. Bra över hela banan, och inte bara en offensiv spets längre.

53. EDDIE LARSSON - 2 Nu tycker säkert en del att jag är för hård mot Eddie, och betyget har absolut ingenting att göra med att Larsson inte är en riktigt bra ishockeyspelare som sin ålder till trots (nåja) har framtiden för sig. Betyget grundar sig delvis i förväntningarna, som jag hittills inte tycker har infriats, men även att Eddie vissa gånger varit riktigt instabil under perioderna när lagets defensiva struktur fallerat.

77. PATRICK MULLEN - 3 Eddie Larsson en tvåa och Mullen en trea? Ja du läste rätt. Jag tillhör skaran vars förväntningar på nordamerikanska backar är nästintill noll om de inte har gedigen erfarenhet från spel på stor is (förutom möjligtvis som de hette Drew Doughty eller dylikt). Utifrån den väntade utvecklingskurvan så inledde Mullen klart underkänt med en -7 i betyg, men har i samband med sin skadefrånvaro lyckats anpassa sig bättre och spelar numera en klart godkänd ishockey. Kanske var det en längre tids videostudier hur det han behövde? Forwards- 8.

DEREK ROY - 4 Roy har varit bra, det kan ingen förneka. Man ser emellanåt hur mycket hockey det finns i karln och han lyckas, utan att för den sakens skull se särskilt flashig ut, skapa yta och lägen åt sig själv och andra.

9. TONY MÅRTENSSON - 2 Nu ska det sägas att jag tillhör skaran som trodde att Mårtensson skulle komma hit som en tredjecenter och stå för en sisådär 20p på ålderns höst till skillnad från kvällsmedias löpsedlar om supervärvning och guldmakare. Utifrån den sistnämnda måttstocken skulle Mårtensson vara klart underkänd, och även om han inte är godkänd efter mina förväntningar heller så är Mårtensson inte menad att göra de där hiskeliga mängderna poäng. Tror nog att Mårtensson kan ta ett kliv till eller två när matcherna börjar handla om någonting på riktigt, för som jag ser det är det glöden och kämparinsatsen som inte riktigt finns där.

11. MARK ZENGERLE - 1 Zengerle fick lämna av en anledning och det är nog all förklaring som behövs. När hela laget började dåligt och vissa tilltänkta breddspelare (läs Olsson Trkulja) började finna kemi med spelare högre upp i hierarkin fanns det inte riktig någon plats för Zengerle.

12. SEBASTIAN KARLSSON - 3 Sebbe Karlsson har följt lagets form och ser riktigt vass ut på sistone. Starten var dock inte den bästa sett till vad han kan, så en trea känns rättvis även om han är på väg norrut.

13. ANDREW GORDON - 4 Gordon har varit bra, och även om han blandat och gett lite väl mycket så är hans driv en av Clubens stora tillgångar. Till skillnad från fjolårssäsongen har han dock även visat varför han gjorde sådan succé under sin första säsong.

17. FREDRIK KARLSTRÖM - 3. Kan inte säga att Fredrik varit något positivt överraskningsmoment, men det är lätt att glömma att han 1. Är junior, och 2. Inte är någon toppjunior jämförbar med vissa andra i den JVM-trupp han är aktuell för. Karlström är godkänd utifrån mina förväntningar, och kan förhoppningsvis börja klättra på stegen efter att ha genomgått sitt SHL-dop under ligans första halva. 18.

JAKOB LILJA - 4 Det känns som att Lilja börjar få det att lossna. Han har varit lite som Chippen i fotbollslandslaget och fått det att se vackert ut längs kanten men inte mycket mer under sina två tidigare år. I år? Betydligt mer chanser både för sig själv och andra. Kan bli en oerhört nyttig pjäs när tempot höjs framåt våren.

20. NICK SÖRENSEN - 3 Svårt att bedöma Nick efter den skadefyllda höst han haft, men han har inte varit dålig när han spelat.

21. EMIL SYLVEGÅRD - 3 Nja.. Emil Sylvegård är inte den som ska göra mest poäng, men emellanåt gör han de där sakerna som får en att tro att det kommer ännu mer. Det har det inte riktigt gjort, samtidigt som Sylvegård gör det han ska på ett godkänt sätt.

23. NIKLAS PERSSON - 2 38 år är sannerligen en ålder på en häst, och så även en ishockeyspelare. Med det sagt besitter Pajen ännu mycket hockey och visade under fjolårets fiasko till slutspel att han faktiskt hänger med än, om än inte i en topposition. Nu som då tror jag att Kapten Persson kommer se till att ha torrt krut kvar. Likt Mårtensson känns den absoluta offerviljan frånvarande såhär under serielunken.

40. KEN ANDRE OLIMB- 4 Ja nog är det med glädje man tänker tillbaka till buropen mot bröderna Olimb från i fjol. Inte för att det var glädjande, utan för att det är skönt att se förståsigpåare och soffcoacher ha fel med jämna mellanrum. Jag exkluderar på intet sätt mig själv från den skaran, där jag likt många frågade mig varför Olimb den yngre inte fick återförenas med brorsan sin efter deras undermåliga inledning i varandras sällskap. I år är det emellanåt Ken Andre Tarasenko man ser på isen, minst sagt glädjande för Såväl Cluben-fans som norrmannens agent (förutsatt att denne får provisionslön på spelarnas kontrakt).

46. MATHIS OLIMB - 5 Mycket är redan sagt under lillebrorsans spalt. I min mening har dock Mathis varit vassast i hela LHC under hösten. Han är sin vana trogen ute och söndagsseglar längs sarghörnen emellanåt, men har till mångas förvåning visat raka vinklar som skulle få den mest studielånstyngda matematiker att sätta kaffet i halsen under säsongens första halva.

71. DANIEL OLSSON TRKULJA - 3 Jag tyckte värvningen av Trucken var lite konstig när man under sommaren satt och beredde offeraltaret i hopp om att få Dahlén till Linköping, men medan han inte varit en dominerande superkraft så har han åtminstone spelat sig till min respekt. Gjorde det föredömligt i en kompletterande roll till bröderna Olimb, men frågetecknet ligger kring om han lyckas återta den platsen efter succématcherna från brödernas kedja under Olsson Trkuljas frånvaro.

84. JIMMY ANDERSSON - 3 Värvningen av Jimmy Andersson lyfte inte på folks ögonbryn annat än av anledningen att han har ett förflutet fem förbjudna mil nordöst om Linköping. Kan i ärlighetens namn inte påstå att inte andra skulle kunna fylla hans plats, men tycker Jimmy gjort en okej insats som en rivig breddspelare till fjärdelinan.

Alexanders betyg:

Målvakter -

30. JACOB JOHANSSON – 3. Johansson har gjort precis det som kan förväntas av en andramålvakt bakom en högprofilerad etta. Är en stabil back som kan matchas mot vilket motstånd som helst utan att göra bort sig. Vore kul att se honom flåsa ”Monstret” i nacken på allvar.

50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON – 3. Visst kan ”Monstret” bättre än vad han visat hittills, men det är också lätt att stirra sig blind på de matcher då han inte levt upp till förväntningarna och jag tror man ska akta sig noga för att ha för dåligt tålamod med en kille som Jonas. I slutspelet kommer det han visat hittills inte att räcka för att ta guld, men samtidigt är det inte slutspel imorgon.

Försvarare -

3. NICLAS LUNDGREN – 3. Om man googlar på ”spelare som gör sitt jobb i det tysta” finns där förmodligen en bild på Niclas Lundgren. Syns inte, hörs inte och få sällan ens höra ordet ”rubriker” nämnas i närheten av sig, men det är lätt att glömma vad backen bidrar med bakom kulisserna. Har gjort det han brukar och han har gjort det helt okej.

5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite)

37. ADAM GINNING -3. Det är ofta svårt att bedöma unga spelare som av förklarliga skäl inte är fullfjädrade hockeyspelare när de tar en plats i SHL. Ginning är en spännande spelare med framtiden för sig och rent prestationsmässigt har 17-åringen blandat superstabila insatser med svajiga motsvarigheter. För en spelare född 2000 är det dock klart godkänt i min bok! 41.
CHAD BILLINS – 4. Hade hoppats på att få sätta en solklar femma här med tanke på amerikanens senaste succésejour i LHC. Billins har också varit bra, stundtals riktigt bra, men den där blixtrande formen vi sett förut har inte riktigt visat sig. Ändå en enorm tillgång i försvaret.

47. ANTON KARLSSON – 3. Personligen har jag i flera säsonger bara suttit och väntat på att Anton Karlsson ska ta nästa steg och gå från stabil breddback till en av lagets främsta. Inte heller i år verkar Karlsson dock mäkta med ett sådant steg, men ändå är han viktig och gör sällan en riktigt dålig match.

51. KRISTIAN NÄKYVÄ – 5. Vilken förvandling! Från sågad våghals på fel sida om marginalerna ifjol till lagets vassaste back i år. Oerhört viktig när han klarar av att vårda pucken och defensivt har han agerat med pondus. 18 poäng på 23 matcher (i skrivande stund) är sannerligen inte heller fy skam!

53. EDDIE LARSSON – 4. Enormt värdefull för laget med sitt stabila spel och endast hans oförmåga att bidra framåt drar ner betyget till en fyra, även om det inte heller är västgötens huvudsakliga uppgift. Bäst plus/minus i laget säger också en hel del om backens betydelse.

77. PATRICK MULLEN – 2. Ja, vad ska man säga här. Oerhört vilsen innan skadan, men har sedan återkomsten sett stabilare ut. Det är ofta svårt för nordamerikanska spelare att vänja sig vid spelet i Sverige, men faktum kvartstår dock att Mullen värvades för att bidra med mer än han gjort. Ska bli kul att se vad som händer framöver. Starkt att jobba sig tillbaka till en respektabel nivå.

Forwards - 

DEREK ROY – 4. Stundtals glimrande och till synes ostoppbar med pucken. I de stunderna har Roy varit en av lagets absolut bästa spelare. Roy är dock värvad för att leda laget i så gott som varje match och emellanåt har det hänt för lite kring kanadensaren för att det ska bli en femma här. Stark fyra!

9. TONY MÅRTENSSON – 2. Mårtensson har varit inne på det själv, hittills har han varit för dålig. Sju assists, noll mål och -7 (i skrivande stund) är betydligt mindre än vad man kan kräva av en spelare med Tonys händer och spelsinne. Bidrar dock med värdefull rutin och om poängen börjar trilla in snart kan han fortfarande rädda sin säsong och bli viktig längre fram.

11. MARK ZENGERLE-1. Blev ju som bekant ingen succé alls och det faktum att han redan fått lämna indikerar detta ytterligare. Kunde väl kanske ha fått en ärligare chans att bli bättre, men gav å andra sidan inga tecken på att han förtjänade det. Bara att konstatera att SHL är en svår liga att komma till ibland.

12. SEBASTIAN KARLSSON-3. Lagets hjärta och själ tillsammans med ”Pajen” och Gordon. Kommer till jobbet med ett leende på läpparna och en inställning inte ens tusen bistra vintrar skulle rå på. Fortsatt stark defensivt och gör alltid sin del av arbetet i vilken miljö han än spelar.

13. ANDREW GORDON- 4. Den huvudlösa tacklingen för några omgångar sedan var en stor plump i protokollet för Gordon, men utöver det har den energiske forwarden gjort det bra. Med sina nio mål är han i skrivande stund bäst i laget och han har sett lite vassare ut än vad han gjorde ifjol. Jobbar dessutom alltid hårt oavsett offensiv utdelning, vilket gör honom till en ständig tillgång.

17. FREDRIK KARLSTRÖM-2. Fredrik Karlström är ung och har fått en relativt undanskymd roll, vilket gjort det svårt för honom att synas speciellt mycket. Sett till förutsättningarna tycker jag ändå att 19-åringen har gjort det helt okej och precis det som har förväntats av honom, varken mer eller mindre. Skulle dock vilja se att han tar för sig lite mer och visar att han vill spela mer.

18. JAKOB LILJA – 4. Tillhör toppen av den interna målligan och visst känns det som att 24-åringen från Limhamn just nu spelar sin bästa hockey sedan ankomsten till Linköping? Är redan nu 11 poäng från att göra sin bästa SHL-säsong hittills, men behöver börja leverera på en mer jämn nivå för att blomma ut till en nyckelspelare.

20. NICK SÖRENSEN – 3. Den ständigt skadeförföljde högerforwarden har även under denna säsongsinledning tvingats vila en hel del. När han spelat har han svarat för en helt okej poängskörd och bidragit med värdefull spets framåt. Godkänt med bud på mycker mer i mina ögon-om han får vara skadefri.

21. EMIL SYLVEGÅRD – 2. Emil Sylvegård är ingen lirare och inte heller någon renodlad defensivspecialist, men däremot är han den där killen som ska få motståndarna att göra dumheter för att på så sätt hjälpa laget. Den här säsongen tycker jag dock att den storväxte skåningen alltför ofta själv tagit dumma utvisningar vid fel tillfällen. Måste ligga på rätt sida oftare och ta smartare beslut om LHC ska kunna få ut max av hans insatser.

23. NIKLAS PERSSON – 3. ”Pajen” Persson må inte vara den allroundkunnige spelare han en gång var, men han är alltjämt lagets kapten och stora ledare. Spelmässigt borde väl den 38 år gamle centern kanske kunna bidra lite mer offensivt, men defensiven har han fortsatt bra koll på.

40. KEN ANDRE OLIMB – 4. Lillebror Olimb har på sistone återigen matchats ihop med brorsan och hittat helt rätt. Skapar inte riktigt lika mycket på egen hand som Mathis, men står ofta rätt placerad och har den kvalitet som krävs för att utnyttja lägena. 

46. MATHIS OLIMB – 5. Har seglat upp som ledare av den interna poängligan och börjar nu för första gången sedan ankomsten verkligen visa prov på de spetsegenskaper han värvades för. Har skapat väldigt mycket och när saker och ting nu börjat klaffa syns det vilket fantastiskt spelsinne norrmannen faktiskt har.

71. DANIEL OLSSON TRKULJA – 4. Nyförvärvet från AIK har kanske inte öst in poäng, men har ändå imponerat stort på undertecknad. Medan bröderna Olimb snott åt sig rubrikerna och klättrat i poängligan har Olsson-Trkulja långa stunder varit deras oerhört nyttige sidekick. Spelar smart och har lyckats galant med att ta det svåra steget upp i SHL från HA.

84. JIMMY ANDERSSON – 3. Har kommit in och gett järnet i varje situation och match, vilket är precis vad som förväntas av honom. Spelar enormt uppoffrande och är heller inte helt vilse när målchansen dyker upp. Med beröm godkänt.
 0 KOMMENTARER      4708 VISNINGAR
MATTIAS WALLENBERG (REDAKTÖR)
wallenberg.mattias@gmail.com
2017-12-05 17:28:24Tidigare blogginlägg

LHC-bloggen: Bibic klar för Cluben!
Linköping Linköping har gjort sitt första nyförvärv sedan i höstas och det är en rollspelare som saknats i årets trupp.

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2
Linköping Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #1
Linköping Snart har halva serien gått och då bjuder vi er läsare på en utvärdering av alla spelare från årets LHC. Först ut är våra skribenter Johan och Alexander.

LHC-bloggen: Redaktionens tankar om säsongsinledningen
Linköping Med SHL-säsongens tolv första matcher avklarade för Linköpings del tyckte vi på LhcFans-redaktionen att det passade utmärkt att utnyttja denna matchfria helg till lite reflektion. Mattias Wallenberg, Christian Lindström och Alexander Frejd svarar på fyra frågor var och uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

LHC-bloggen: Vi har er precis där vi vill
Linköping Det är nu det börjar, Brynäs har vaggats in i en mental säkerhet och det är nu vändningen kommer.

LHC-bloggen: Kvartsfinal!
Linköping What a wonderful time to be alive! Nu är det bara cirka 1 dag 7 timmar, 3 minuter och 13 sekunder kvar innan slutspelet börjar på riktigt och här kommer några av våra skribenters tippningar inför kvarten.

LHC-bloggen: Tankar inför kvarten
Linköping Med en vecka kvar till första kvarten och två dagars distans till sista omgångens resultat och de konsekvenser som följde kring aktuella slutspelskombatanter känns det som ett ypperligt läge att vädra några tankar kring det som komma skall för Linköpings del. LHCFans bloggare Alexander Frejd stolpar upp några viktiga faktorer inför kvartsfinalduellen med Brynäs.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Februari
Linköping Ytterligare en månad har passerat och vi blickar framåt mot den mest rafflande perioden av SHL-säsongen. Men innan vi kan fästa blicken på det slutspel som står för dörren återstår fortfarande att summera den februarimånad som varit med att återigen utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Tankar efter gårdagen
Linköping

LHC-bloggen: Månadens spelare: Januari
Linköping Årets första månad är till ända och det blev en riktigt framgångsrik sådan för Linköping HC. Därmed finns det också gott om fina prestationer att välja mellan nu när vi på redaktionen än en gång ska utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Månadens spelare: December
Linköping December månad har varit en tid då Linköping HC har blandat och gett på isen, vilket har gett lika många segrar som förluster. Nu har december månad passerat och det har återigen blivit dags att utse månadens bästa LHC-spelare. Vinnare denna gång? En bekant spelare i sammanhanget.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Med landslagsuppehåll i ligan och ungefär halva grundserien avklarad passar vi på LHCFans- redaktionen på att precis som förra säsongen göra en halvtidskoll innehållande betyg på samtliga spelares prestationer hittills. Betygen är satta utifrån en femgradig skala och är baserade på varje enskild spelares prestation i relation till roll och förväntningar.

LHC-bloggen: Månadens spelare: November
Linköping Efter en tung inledning har Linköping HC fått spelet att stämma alltmer på sistone och det som så ofta brukar refereras till som ”mörka november” har snarare varit ett steg i rätt riktning. Vad passar då bättre än att hylla den spelare som varit lite extra bidragande till lagets förbättring under november? Månadens spelare: Marcus Högberg.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Oktober
Linköping Inledningen på säsongen 2016/17 har inte varit den bästa för Linköping HC. Efter fjorton omgångar har laget parkerat på en tiondeplats i SHL-tabellen. Trots den tunga starten vill vi på redaktionen ändå inleda vår nya serie här i bloggen där vi utser månadens bästa LHC-spelare. Först ut: Eddie Larsson.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Jul-och nyårsfirandet är över och därmed börjar slutspurten av SHL så smått synas vid horisonten. Vad passar då bättre än att stämma av LHC-spelarnas insatser under den första halvan av säsongen innan vi helt kan blicka framåt mot en spännande avslutning. LHCFans bloggare Johan Nilsson och undertecknad har därför sammanställt individuella betyg på spelarnas respektive insatser. Betygen presenteras via en femgradig skala och är baserade på varje spelares förmåga att prestera utifrån sin roll.

LHC-bloggen: Hopp om ljusare tider
Linköping

LHC-bloggen: Arbetet med ungdomsverksamheten speglas i JVM-historiken
Linköping

LHC-bloggen: Littles förlängning viktig på flera sätt
Linköping

LHC-bloggen: Dags för diskussion
Linköping Linköping inledde serien starkt men har hamnat i en djupare svacka nu. Var den imponerande inledning bara en tillfällighet där det mesta studsade rätt väg för förstafemman eller kommer LHC tillbaka till formen igen?

LHC-bloggen: Stäng av Noah Welch
Linköping

LHC-bloggen: Frölunda och ekonomi
Linköping

LHC-bloggen: Patrik Zackrisson klar för Linköping
Linköping Mitt i allt prat om NHL lockout har Linköping gjort klart med hemmasonen Patrik Zackrisson

LHC-bloggen: Nej till NHL-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Ny säsong, nya möjligheter
Linköping

LHC-bloggen: Jag blir så trött..
Linköping

LHC-bloggen: Patrick Yetman klar för LHC?
Linköping

LHC-bloggen: Var det här vändningen?
Linköping Först kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer allt. 7-2 mot seriens just nu formstarkaste lag betyder precis allt - och samtidigt ingenting. Krisen är allt annat än över, MODO var i ärlighetens namn inte alls lika bra som när man körde över AIK i lördags och framförallt så var deras målvakt Mikael Tellqvist långt ifrån stabil. Jag tar mig dock friheten att för ett ögonblick lämna detta och istället fokusera på kvällens insats.

LHC-bloggen: Idag skäms man
Linköping

LHC-bloggen: Nu får det väl för fan vara nog!
Linköping En fantastisk stämning på läktarna. En av de bästa den här säsongen. Många kallar LHC-supportrarna för medgångssupportrar, men då kan man väl inte mycket om hockey. Ikväll började Linköping bra och tog ledningen i den andra perioden. Men i den tredje skulle allt gå i kras. Som om luften gick ur alla spelare och på två minuter vände smålänningarna Växjö och vann för första gången mot LHC. Uppförsbacken är allt brantare och utvägarna allt färre. Nu måste det ske.

LHC-bloggen: Vi har väl ett hyfsat lag?
Linköping

LHC-bloggen: Ring Perra Johnsson!
Linköping

LHC-bloggen: Kvalserien 11/12
Linköping

LHC-bloggen: Offensiva Brynäs och skridskomål
Linköping

LHC-bloggen: Pinsamt!
Linköping

LHC-bloggen: Inga trendbrott här inte
Linköping

LHC-bloggen: Hatten av
Linköping

LHC-bloggen: Dubbelmoralen
Linköping

LHC-bloggen: Ojämnheten är konstant
Linköping

LHC-bloggen: Ineffektiva LHC
Linköping

LHC-bloggen: Betydelselösa matcher
Linköping

LHC-bloggen: 15 matcher
Linköping

LHC-bloggen: Det stora drevet
Linköping LHCFans egna bloggare skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kahnberg
Linköping

LHC-bloggen: Efter match
Linköping Ja vad ska man säga, som vanligt spelar LHC denna säsong en ojämn match, slarv, individuella misstag men även lite positivt

LHC-bloggen: Äntligen
Linköping

LHC-bloggen: Bottennoterade Pikkarainen
Linköping

LHC-bloggen: Domarskandal
Linköping

LHC-bloggen: Twittrande LHC-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Carl Söderberg!
Linköping

LHC-bloggen: Säsongen har börjat!
Linköping

LHC-bloggen: Sorgens dag
Linköping

LHC-bloggen: Red Bull Salute
Linköping

LHC-bloggen: Sänkt hallhyra
Linköping

LHC-bloggen: AIK och Luleå
Linköping

LHC-bloggen: 28 dagar till nedsläpp
Linköping

LHC-bloggen: Klubbhjärta
Linköping

LHC-bloggen: Sista ryssåret för Weinhandl?
Linköping

LHC-bloggen: En skam för svensk ishockey
Linköping

LHC-bloggen: Drömvärvning: Daniel Fernholm?
Linköping

LHC-bloggen: Övergångssnack
Linköping

LHC-bloggen: Fortsatt uthyrning
Linköping

LHC-bloggen: Uppehåll
Linköping

LHC-bloggen: Dags igen för nollan Norrena?
Linköping

Tidig julklapp
Linköping

LHC-bloggen: Uppehållet är över
Linköping

LHC-bloggen: Nya Linköping
Linköping

LHC-bloggen: Perras pojkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Premiären avklarad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Radiotystnad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå #2?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kommentarer
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Trötta ben
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Fortsatt liv
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Besvikelse
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Norrena avstängd
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinna eller försvinna?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #3
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #2
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nu är det nära..
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Hlavac stannar!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspelsvalet
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Omröstningar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspurten
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Uppstart
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Team-building
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: ... när det gäller
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nej till mindre rinkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Mårtensson till Ryssland
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Lee Goren
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Färjestads kris
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: God jul!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Julsammanfattning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Upp till bevis!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Härlig hemmasvit
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Serielunken
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Förslag på julklapp
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Efter Karjala Cup
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tjeckernas återkomst
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nolla!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Berg- och dalbana
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinnarkultur
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bästa matchen hittills
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: "Våga skjuta, tufft att göra mål"
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Positiv trend
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tung inledning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Grundserien
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Jari Tolsa
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bloggen 09/10
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

ANNONS:

Fler artiklar om Linköping

Inför: LHC - SAIK
Linköping Äntligen hockey igen och ett formstarkt Linköping gör sig redo för att ta sig an guldkandidaten Skellefteå.
2018-10-18 12:05:41

Skön seger i hemmaborgen
Linköping Trots en psykologiskt jobbig skada och underläge efter första perioden vände LHC på matchen. Stor matchvinnare blev Jonas Gustavsson och lagets försvarsspel.
2018-10-11 21:43:49

Inför: Timrå står för motståndet
Linköping Linköping HC kommer från en fullmatad vecka innehållande tre matcher när laget nu går in i en vecka då man endast kommer behöva dra på sig matchstället vid ett tillfälle. Timrå IK står för motståndet i SAAB Arena på torsdag.
2018-10-08 19:05:25

Mäki lämnar Cluben
Linköping Anders Mäki som varit stor del i det som idag är LHC har meddelat att han lämnar vid årsskiftet.
2018-10-08 10:48:00

Bottennapp mot Färjestad
Linköping Efter en sprakande inledning på säsongen såg LHC ut som att luften tagit slut. Ett betydligt mer taggat Färjestad körde över bortalaget. Segersiffrorna skrevs till 3-0, men kunde faktiskt varit betydligt större.
2018-10-06 21:50:00

Linköping trivs på hemmaplan - målfest mot Mora IK
Linköping Hittills har Linköpings defensiv höjt många ögonbryn. Under torsdagskvällen var det dags att vända på steken och låta offensiven glänsa istället. Ett decimerat Mora stod för motståndet, vilket märktes tydligt i en målrik match som slutade 7-4 till hemmalaget Linköping Hockey Club.
2018-10-04 23:29:00

Chockstart bäddade för seger
Linköping Linköping har inlett SHL-säsongen på ett imponerande vis och till tisdagens hemmamöte med Brynäs äntrade man isen i egenskap av serieledare. En flygande start med 3-0 redan efter knappa sju minuter bäddade för ytterligare en seger. LHC har därmed fyra raka vinster på hemmaplan och är fortsatt obesegrade i SAAB Arena.
2018-10-02 21:26:00

Inför: Efterlängtad återkomst
Linköping LHC fortsätter att leverera i inledningen av säsongen. Inte minst visade laget en otroligt styrka som vann matchen mot Luleå utan att spelmässigt imponera. Men en så bra inledning får Tommy Jonsson möjligen något att fundera på när det gäller truppen. I veckan sker nämligen en efterlängtad comeback då Andrew Gordon är äntligen är tillbaka i Linköping.
2018-10-01 23:36:15

Tredje raka hemmasegern för LHC
Linköping Omgång fem av SHL-säsongen 2018/19 nådde på lördagseftermiddagen SAAB Arena där Linköping tog emot Luleå. I en ganska slarvig tillställning lyckades till slut Linköping dra det längsta strået och bärga tredje raka hemmasegern.
2018-09-29 17:55:00

Årets första förlust
Linköping Senast LHC mötte Örebro slutade det med en övertidsförlust. Denna gång? Precis samma sak. LHC hade en god känsla med sig i laget när de äntrade isen i Behrn Arena, drygt 61 minuter effektiv speltid senare lär det inte vara lika glada tongångar i laget.
2018-09-28 07:03:34

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM LINKÖPINGS HC
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
Zuculini-bröderna, Bocas studerande mittback och Gallardos framtid
”Kom undan med hedern i behåll”
Blått en pod inför avslutningen
”Som en spottloska i ansiktet”
Måstematch om Europa
Fotboll:   Måstematch om Europa
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies