Fulham - West Ham 5-0

West Ham stod för en av de sämsta matcherna under David Moyes när ett totalt energilöst lag förlorade med 5-0 mot Fulham.

West Ham kom till matchen efter en heroisk insats bara tre dagar tidigare när man lyckades vända och vinna derbyt mot Tottenham. Laget hade uppenbarligen varken repat sig fysiskt eller mentalt då det var ett oerhört blekt uppträdande från hela laget. Efter 22e minuter kunde Fulham spräcka nollan genom en nick av Raul Jimenez otagbar för Fabianski. Målet uppkom via en grov markeringsmiss av Aguerd vars försvarsspel har haft betydligt mer att önska hela säsongen och varit direkt ansvarig för flera av målen West Ham släppt in under säsongen.
Efter första målet gick energin ur laget ytterligare och det fortsatte att rulla på för Fulham och när domaren Paul Tierney blåste av för halvtidspaus hade Fulham gått upp i en 3-0 ledning.

Moyes försökte väcka laget i paus genom att göra två byten i pausen. Ut gick både Cresswell och Fornals, där ingen av dem tog vara på sin chans att få starta matchen efter att mestadels spenderat tid på bänken under säsongen och spelade sig snarare längre ifrån startelvan.
Bytena gav ingen effekt och när Fulhams Harry Wilson elegant placerade in bollen i krysset till 4-0 gav till och med Moyes upp och utnyttjade alla sina kvarvarande byten till att ta av och vila våra nyckelspelare till den viktiga gruppfinalen i Europa League.

Matchen slutade tillslut 5-0 och en prestation under all kritik. Det har varit mycket matcher och det kanske inte var helt oväntat att en sådan här usel prestation tillslut skulle komma som ett resultat av det. Förhoppningsvis behöver vi inte bevittna detta igen.