Inför. Plymouth Argyle – AFC Wimbledon (Papa John's Trophy)
På väg mot Wembley?

Inför. Plymouth Argyle – AFC Wimbledon (Papa John's Trophy)

Wimbledon åker till serieledarna i League One för en match i Pizzacupen.

I Pizzacupen Papa John’s Trophys tredje runda ställs Wimbledon mot ledarna av League One Plymouth Argyle. Vinnarna av dagens match går vidare till kvartsfinal i cupen och får då möta Bristol Rovers på bortaplan.

Assisterande coach Rob Tuvey ville inte avslöja alltför mycket inför kvällens drabbning men att Nathan Young-Coombes kan göra en comeback är inte helt omöjligt enligt Rob. Dessutom är ett antal av våra utlånade ungdomar tillgängliga för spel i denna cup så det kan bädda för lite sällsynta startspelare. Fansen har inte värmt upp till formatet av Pizzacupen men det ligger trots allt en final på Wembley i potten så Rob säger att han kommer ställa ett lag som har chans att vinna på plan. Samtidigt kommer man spela ligamatcher måndag och torsdag nästa vecka så en del nyckelspelare kan komma att vilas.

Plymouth Argyle har liksom Wimbledon vunnit sin grupp i cupens gruppspel och gett speltid till ungdomsspelare och spelare som inte får visa upp sig i förstaelvan så mycket under säsongen. Man hoppas kunna fortsätta sin fina form man har i ligan och cupen men kommer troligtvis, liksom Wimbledon, vila vissa nyckelspelare. Mickel Miller, Conor Grant, Brendan Galloway och Finn Azaz är skadade och missar kvällens match.

Matchen börjar den lite udda tiden 20:00 så då är det bara att lagga in på Live Match Center och följ Wimbledons fortsatta väg till Wembley. Come on you Dons!


Plymouth Argyle – AFC Wimbledon
Papa John’s Trophy
Arena: Home Park
Datum: Onsdagen den 21:a december 2022
Tid för avspark: 19:00 brittisk tid, 20:00 svensk tid
Följ matchen direkt påhttps://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/
 

Pelle Blomster2022-12-21 17:55:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon