Matchrapport: Chelsea vs Wrexham 5 - 0
En av lagets mest meriterade spelare, Ben Chilwell fick göra mål mot Wrexham.

Chelsea fick en flygande start på sin USA-turné. Mauricio Pochettino vann sin första match med sitt nya lag med hela 5-0.

Spelplats: Kenan Memorial Stadium, Chapel Hill, North Carolina
Avspark: 02:00, 20:e juli svensk tid

Uppställning
Chelsea (4-2-3-1): Cumming (Bergstrom, 75); Gusto (Gilchrist, HT), Chalobah (Cucurella 85), Humphreys, Cucurella (Chilwell, HT); Casadei, Santos (Hall, 62); Moreira (Angelo, HT), Chukwuemeka (Gallagher, HT), Maatsen; Jackson (Nkunku, HT)

Avbytare
Kepa, Bergstrom, Thiago Silva, Chilwell, Gilchrist, Hall, Gallagher, Angelo, Sterling, Nkunku

Levi Colwill, Enzo Fernandez och Noni Madueke var inte med i truppen då de inte varit med laget mera än några dagar. Reece James åkte senare till USA då han innan resan mådde dåligt.

Bollinnehavet första 25 rätt så jämnt. Chelseas ungdomar visade upp en del trevliga samarbeten som flertalet gånger gav halvchanser. Jackson längst fram såg intressant ut med löpningar, assist m.m. Chelsea sattes bara under press när motståndarna hade hörna eller inkast. Dessa situationer kändes lite småfarliga, men det blir kanske så utan Silva där bak. Chalobah helt ok i dessa lägen. Chelseas bägge mål gjordes i första halvlek av Ian Maatsen. Båda målen efter fint spel från flera spelare. Jackson med assist på första, Chukwuemeka vid andra.

Matchens andra halva inleddes med att Wrexham hade en skaplig chans, deras speciella målskytt Paul Mullin var framme, men hittade inte målet. Chelsea gjorde sitt 3:e mål med dryga 10 minuter kvar. Gallagher på pass från Sterling som drev bollen förbi flertalet motståndare. Strax därefter nätade laget igen, denna gång via Nkunku som direkt visade att han kan göra mål. Ett mål med pondus. Matchens och lagets sista mål på stopptid. Chilwell målskytt på sin pass från nya Gabriel. Chelsea med mera boll även i andra halvlek och med fler skapade målchanser.