Torsdagskollen (nr 19): I Premier League får man inte tackla!! Ny storförlust.
Allt går emot Sheffield United. Domaren, VAR och hela säsongen!!!!!!

Det blev ännu en förlust på hemmaplan mot Brighton. En tidig utvisning för hemmalaget avgjorde matchen! Vad vi längtar till nästa säsong!

Det blev som vanligt förlust höll jag på att skriva! Matchen avgjordes efter 13 minuter när VAR hittade en utvisning som inte DOMAREN såg! Om inte domaren anser att det är utvisning i första läget så behöver man ju folket i London till att avgöra det hela. Holgate åker ut på en tackling som troligen endast givit ett gult kort i Championship. Hela Bramall Lane tystnade efter detta! Hur ska man kunna tävla mot en motståndare när du inte får några domslut med dig. Vi är helt enkelt vana vid Championship där man faktiskt får tackla! I Premier League får du inte tackla!

Naturligt nog kom sedan målen. Brighton gjorde två snabba mål i den 20: respektive den 24: e minuten. Godnatt! Chris Wilder var klok nog att byta in fler defensiva spelare och det skulle hålla ett tag. Precis innan halvtid gjorde Osborn 1-2, trodde alla! Naturligtvis skulle VAR ta bort målet. Självklart!!!

I den andra halvleken höll hemmalaget jämnt med Brighton fram till den 77: e minuten när Robinson gjorde självmål och sedan rasade det igen. Bortalaget kunde sedan enkelt göra både 4-0 och 5-0. Återigen blir det en pinsam förlust! Försvaret fortsätter att läcka och som supporter får man helt enkelt lida tills att den här säsongen är slut.

Nu återstår det endast 13 träningsmatcher och vi måste börja tänka och förbereda oss inför nästa säsong! Vi räcker inte till i Premier League och väntar nu endast på nästa säsong!!

På söndag väntar Wolverhampton på bortaplan! Kan vi slippa VAR och en usel domare, tack!!!!