Sillysvepet: Stjärnan kan hamna i Real Madrid – United hoppas på jättelöftet

Sillysvepet: Stjärnan kan hamna i Real Madrid – United hoppas på jättelöftet

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Vad händer med Armenteros?
Framtiden är oklar för svenska anfallaren Samuel Armenteros. 30-åringen är klubblös efter att hans kontrakt med Benevento gått ut. Flera klubbar uppges intresserade av hans tjänster. Bland dessa Pescara, Chievo och Sassuolo – men det finns även intresse utanför Italien.
(Pianeta Serie B)

”Sørloth väljer Leipzig”
Norske anfallaren Alexander Sørloth har ryktats till Tottenham, men nu verkar han ha bestämt sig för att fortsätta karriären i Leipzig. 24-åringen ägs av Crystal Palace men är utlånad till Trabzonspor. Övergångssumman uppges landa på cirka 20 miljoner euro plus fyra miljoner euro i bonusar.
(Bild)

Siffrorna bakom Bales flytt  – ”Spurs kapar Reguilón“
Både Tottenham och United vill värva Gareth Bale och Reguilón från Real Madrid. Spurs verkar just nu vara det hetaste spåret för bägge. Klubben ska få låna Bale för 20 miljoner pund och Real Madrid fortsätter att betala halva spelarens monsterlön. Vänsterbacken Reguilón kan däremot flytta till London permanent.
(The Sun)

... och Dele Alli kan gå i motsatt riktning
Tottenhams mittfältare kan vara på väg till Real Madrid som en del av affären som ska ta Gareth Bale tillbaka till London. 
(Telegraph)

Fulham visar intresse för Tah
Öppningsmatchen blev ingen lyckad historia för Fulham, som nu är på jakt efter att stärka upp försvaret. En spelare som ska finnas högt upp på önskelistan är Bayer Leverkusens Jonathan Tah.
(HammyEnd)

Officiellt: Emi Martinez till Aston Villa
Nu är det klart att Arsenals målvakt byter klubb.

Milan vill ha Milenkovic
Fiorentinas Nikola Milenkovic finns på Milans önskelista. Klubben vill förstärka försvaret och den 22-årige serben är intressant, men prislappen på 40 miljoner euro är hög. Milan har hittills bara erbjudit sig att betala hälften.
(Gazzetta dello Sport)

Badelj skiftar klubb igen
Det blev aldrig någon succéfylld återkomst till Fiorentina och nu väljer Milan Badelj att skifta klubb då han lämnar Lazio för spel med Genoa – åtminstone enligt Serie A:s hemsida.
(Serie A:s hemsida)

Kumbulla på ingång
Roma har köpt Hellas-försvaren Marash Kumbulla som väntas till den italienska huvudstaden under onsdagen för att skriva under ett femårskontrakt.
(Gianluca Di Marzio)

Dest ett namn för Koeman
Barcelona vill värva Ajax-försvararen men har svårt att köpa honom (se nedan). Därför tros man vilja satsa på ett lån med utköpsklausul för att kunn få till en affäre.
(Mundo Deportivo)

Barcelona behöver sälja för att köpa
Lyons Memphis Depay har ryktats till Barcelona, men nu säger den spanska klubbens tränare Ronald Koeman att man måste sälja först innan man kan köpa.
(Sport)

Man United funderar på Amad Traoré
Solskjaer vill knyta till sig Atalantas 18-åriga ytter Amad Traoré. Engelsk media förtydligare att han inte ska ses som ett alternativ till Jadon Sancho.
(MEN)

Transferrekord för Villarreal
Vänsterbacken Pervis Estupinan från Ecuador plockas in från Watford och spanjorerna betalar 15 miljoner euro.
(Villarreal)

Officiellt: Borja Valero klar för Fiorentin
Återvänder till klubben och har skrivit på för ett år.
"Inga bud på Aouar och Depay"
Trots att de båda Lyon-spelarna omges av flyttrykten har inga bud inkommit. Det meddelar klubbens sportchef Juninho.
(L'Equipe)

Juventus nästa för Dzeko?
Roma-anfallaren påstås gå före försöken att värva Luis Suarez. Nya kontakter är tagna och Turin-klubben hoppas på en snabb lösning.
(Corriere dello Sport)

Officiellt: Duda klar för Köln
Som förväntat har Köln nu presenterat Ondrej Duda som deras senaste nyförvärv. Mittfältaren har kritat på ett kontrakt som sträcker sig till 2024.
(Kölns hemsida)

Talangen lånas ut?
Schalke värvade i går en ny anfallare, vilket kan innebära att Ahmed Kutucu kommer lånas ut. Arminia Bielefeld nämns som en tänkbar destination.
(Kicker)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-16 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans