Bröderna Metaxas: Dubbelt upp på Solnas fotbollshimmel!

Bröderna Metaxas: Dubbelt upp på Solnas fotbollshimmel!

I hjärtat av Solna, där fotbollsluft fyller varje hörn, träffar vi bröderna Christos och Manolis Metaxas, två stjärnor som lyser upp Apollon Solnas himmel som aldrig förr. Med en intern skyttekungstitel i bagaget från division 6 och en spelfördelningsexpertis som får mittfältet att dansa, är dessa bröder redo att erövra division 5 mellersta med ett glatt humör och en hel del ordvitsar.

Christos, med sitt hårda arbete på det centrala mittfältet, ler brett när han reflekterar över lagets styrkor. "Att spela med mitt brorsa är som att ha den bästa av två världar," säger han med ett leende. "Han skjuter bollar som en kanon och jag fördelar dem som en julklappsutdelare - vi är ett oslagbart lag på och utanför planen!"

Manolis, som vann den interna skytteligan förra säsongen, tar en paus från träningen för att dela med sig av sina tankar om det kommande äventyret i division 5. Vi tar det match för match," säger han med ett skratt. "Precis som man säger, målet är att göra mål – och jag är redo att skjuta oss till seger varje gång!"

Med en kombination av kärlek till spelet och en hel del humor, är bröderna Metaxas redo att göra Apollon Solna stolt i Division 5. "Vi är som fotbollens version av yin och yang," säger Christos med ett leende. "Manolis med sina klassavslut och jag med min spelförståelse – tillsammans är vi ostoppbara!"

Med ett samförstånd som bara syskon kan ha och en arsenal av ordvitsar som får lagkamraterna att skratta, är bröderna Metaxas redo att visa världen att Apollon Solna är här för att stanna – och att de kommer att göra det med stil och en hel del glädje längs vägen.

Hur har er övergång från division 6 till division 5 påverkat er inställning till säsongen?
   
Christos: "Vi ser det som en spännande utmaning! Precis som grekiska hjältar står vi redo att kämpa mot nya fiender och erövra nya territorier på fotbollsplanen."

Vilka mål har ni satt upp för er själva och laget under den här säsongen?

Manolis: "Vårt mål är enkelt – att ta Apollon Solna till nya höjder! Vi siktar på att göra våra supportrar stolta och sprida lite grekisk glädje längs vägen."

Hur tror ni att er samarbetsförmåga som bröder påverkar ert spel på planen?

Christos: "Vi är som två sidor av samma mynt. Manolis kan skjuta bollar som en gud, och jag kan fördela dem som en fotbollsmässig Zeus! Tillsammans är vi oslagbara."

Vilken är er favoritmåltid att ladda upp med innan matcherna?

Manolis: "Moussaka, utan tvekan! En riktig energiboost för oss grekiska fotbollshjältar."

Har ni några speciella ritualer eller traditioner som ni följer innan matcherna?

Christos: "Vi brukar alltid göra en liten dans till ära för Hermes, budbäraren och beskyddaren av idrottare. Det får oss att känna oss extra snabba och kvicka på planen!"

Är ni team Freddo Espresso eller Frappé?

Christos: "För mig är jag definitivt team Freddo Espresso. Det är som en uppfriskande smak av sommaren i varje sipp, precis vad jag behöver för att få energi till nästa match!"

Manolis: "Jag håller med min bror här, frappé är oslagbart! Det är som en kylig, koffeinhaltig belöning efter en hård träning. Perfekt för att kickstarta dagen eller som en snabb boost mellan matcherna! Jag intar gärna min frappé på Caffe Mezzo. En härlig liten oas i hjärtat av Solna!

Med en solid känsla för humor och en passion för spelet, och en förkärlek för frappé, är bröderna Metaxas redo att erövra Division 5 Mellersta och göra Apollon Solna stolta som aldrig förr!

Redaktionen 2024-03-05 10:35:00
Author

Fler artiklar om Apollon Solna

Silly Season 23/24: "Hett villebråd bland klubbarna i Division 5 Mellersta"
Super-Bengt: Apollon Solnas största supporter!