Måndag Morgon: EM ändå ett bra substitut
Inget MFF, då får man kolla Veljko Birmancevic i EM.

Måndag Morgon: EM ändå ett bra substitut

Uppehåll men ibland kan det kanske vara skönt?

Lund. Efter MFF:s 2-2 mot BP är det ju uppehåll till den 7 juli då man tar emot Halmstad. Låååååååångt uppehåll och det är klart att man saknar di blåe. Jajo, jag vet. Man kan gå och kolla damerna, juniorerna och allt annat som finns under MFF:s paraply men jag får nog ändå säga att jag har svårt att motivera att lägga ytterligare tid och pengar på fler delar av MFF. Någon match om året ska jag försöka få in med damerna, men det får bli i mån av tid tyvärr. 

Så. Vad återstår då? Jo, såklart kan man hänga på forumet, Twitter eller andra ställen där man kan dryfta och lyssna till andra MFF-ares tankar om den gängna våren och den kommande sommaren och hösten. Vem var bäst? Vad tänker du om Ponne? Hur ska vi klara oss utan Nanasi? Kan vi mäta oss med Europa? Osv.. Osv...

MFF kommer ju även att spela några träningsmatcher innan mötet med HBK men framförallt så har vi ju i veckan ett Champions Leaguekval. Det går ju att läsa mer om det på gasettan men vi kan väl dra det i korta drag här. Malmö går in som seedat i andra kvalomgången och kan få allt från rätt obehagliga motståndare (Exempelvis från Rumänien och Polen) till betydligt mer hanterbara (Exempelvis från Wales och Gibraltar. Det blir spännande. På onsdag! 
Andra omgången sen inleds runt den 23 juli så det är onekligen ett tag till. 

Men bortsett MFF då? Vad kan lindra abstinensen? Ja. Det blir nog trots allt EM. På söndagkvällen kunde man exempelvis se Veljko Birmancevic möta England. Fina Birma.
Och nog finns det godbitar även i övrigt. Bra fotboll, bra inramning. Det fungerar. 

Och så får dagarna rulla på nu ett tag. EM hit. EM dit. Sen.. Sen kommer Malmö hem igen och vi får se di blåe spela. 
Som vi längtar. 

 

Ulf "Raulolle" Nilssonulf.nilsson@svenskafans.com2024-06-17 07:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Blått en Podd: Stannar Rydström?????