Veckans Sex och Snedspark (v.41)

Veckans Sex och Snedspark (v.41)

Ännu en vinst och den förlustfria sviten är nu uppe i 17 matcher. Den här gången var den det tabellfyran Sollentuna som fick ge sig för övermakten. En stor skara tillresta Geflesupportrar fick se sitt lag vinna med 1-0. Inte konstigt att just Sollentunavallen är lite av en favoritarena för Gefle. Många fina minnen har vi därifrån dom senaste säsongerna. Den här gången väljer vi att formera listan så här.

Iu Ranera Grau

Är Katalanen i sitt livs form? Jag tror faktiskt det. Är en ledarfigur i bådet laget och på planen. Starkt bidragande i det offensiva spelet och det kanske inte är så överraskande. Det som imponerar mest på mig är hans hårda slit i defensiven. Det har han verkligen utvecklat och blivit bättre på under den här säsongen.


Himmelsblå Supportrar

Vilken uppslutning och vilket härligt drag på Sollentunavallen när den kläddes i himmelblått och vitt. Både laget och och bortaföljet förtjänade en seger igår. Nu hoppas vi att Gävleborna sluter upp och lyfter Gefle IF till superettan nästa helg.


Oscar Lundin

En av matchens bästa spelare utan tvekan. Gör det han är bäst på och gör det förbannat bra. Hård, kompromisslös och en bollvinnare av rang. Ja superlativen verkar nästan aldrig räcka till när man ska beskriva Oscars insatser.


Antonio Yakoub

Efter en ganska anonym insats senast mot Örebro Syrianska så var Antonio tillbaka i gammalt fint slag. Blev matchen enda målskytt, men det finns mycket som lånet från allsvenska Sirius som är värt att berömma. Allt ifrån en otröttligt slit i presspelet till hans återerövningar när han tappar bollen. en helt igenom bra match av honom helt enkelt.


Martin Rauschenberg

Stabil, stenhård och som vanligt han som leder styrkorna ute på planen.  Dessutom funkade samarbetet med Kevin Persson väldigt bra, vilket var roligt att se. 


Pontus Jonsson

Pigg, spelsugen och Pontus Jonsson fortsätter leverera och jobba fram lägen med sin snabbhet.. Som vanligt kan man nästan skriva så är det han som ligger bakom och passar fram till Gefles segermål. Hans 11e framspelning för säsongen. Vilken makalös säsong han gör i GIF-tröjan! 


Veckans Snedspark

Vid 3-0 ledning mot Sandviken IF då parkerar man bussen Motala. Jävla party poopers! Men samtidigt får vi kanske chansen att fira avancemannget till Superettan hemma på Gavlevallen istället om laget gör sitt. Det är ju trots allt av egen styrka man ska fixa en serieseger.

Johan Norrström & Hugo Ådvall2022-10-16 12:08:00

Fler artiklar om Gefle

Varsågod Gefle IF – sju punkter som leder till en bättre framtid