Lagbanner
Anfallaren stannar: ”Inget att tveka om"
Gustav Possler har valt att förlänga sitt kontrakt med Djurgården.

Anfallaren stannar: ”Inget att tveka om"

Efter en stark avslutning på säsongen belönas nu Gustav Possler med ett nytt kontrakt. Det innebär att anfallaren stannar i Djurgården i två år till.

Djurgårdens nya lagbygge börjar ta form efter den stora spelarflykten. I dag kom nyheten att Gustav Possler väljer att stanna kvar i Djurgårdens organisation de kommande två åren.

23-åringen, som den här säsongen noterades för 16 poäng under grundserien och sju poäng under slutspelet, tvekade aldrig att förlänga med stockholmarna.
– Det känns grymt bra. Jag känner att vi har något bra på gång och jag vill vara med på den resan. Det var inget att tveka om när jag fick förslaget. Jag gillar fansen, lagkamraterna och jag trivs, säger Possler till klubbens hemsida.

Sportchefen Joakim Eriksson ser potential hos anfallaren.
– Gustav har efter fjolårets oturliga skada och den tuffa konkurrensen i höstas haft en väldigt positiv utvecklingskurva från december månad och framåt. Han har fungerat bra i flera olika omgivningar vilket gör honom användbar i olika roller och kedjekombinationer, säger Eriksson.

Possler kom till Djurgårdens organisation inför säsongen 2016/2017. Han har hittills gjort 20 poäng i DIF-tröjan under sina 62 grundserieframträdanden.

Anton Högsander2018-04-24 10:40:00
Author

Fler artiklar om Djurgården