Brentford - Leicester 1-1
Delad poäng i London.

Leicester plockade under gårdagen en viktig poäng i huvudstaden efter 1-1 mot Brentford.

Snackisen inför matchen kom att handla om det något oväntade bytet av målvakt i Leicester. Danny Ward, som varit Brendan Rodgers förstaval under hela säsongen, flyttades till bänken och ersattes av dansken Daniel Iversen.

Ett målvaktsskifte som efterfrågades under säsongsstarten men som då aldrig blev av. Återstår att se vem som kommer bli nummer ett under resterande matcher av säsongen.

Iversen sattes direkt på prov då hemmalaget Brentford inledde piggast och skapade farliga halvchanser.

Leicester växte sakta in i matchen men gjorde en väldigt anonym och dålig första halvlek.

Brentford hade turen på sin sida då Mathias Jensens skott i den 32:a minuten studsade på flertalet spelare och ställde Iversen i målet. 1-0 Brentford!

Rävarna kom ut som ett helt annat lag till den andra halvleken och började ta över matchbilden.

Kiernan Dewsbury-Halls starka arbete öppnade möjligheten för James Maddison att vackert assistera Harvey Barnes till 1-1. Snyggt mål!

Leicester kändes sedan som det hetare laget men lyckades inte skapa tillräckligt för att nå fram till ett segermål.

Brendan Rodgers slängde in sina offensiva kort i Jamie Vardy, Kelechi Iheanacho och Dennis Praet. Byten som tyvärr inte gav nåt särskilt resultat och som vanligt kan vi konstatera att oavsett spelare på planen så bygger Leicesters anfallsspel kring en spelare, James Maddison.

I slutet av matchen ådrog sig hemmalagets Shandon Baptiste rött kort men tyvärr fanns det inte tillräckligt med tid kvar för Leicester att utnyttja övertaget.

Varje poäng är viktig när målet nu är att undvika nedflyttning, men fortsatt behövs det trepoängare för att minska oron för katastrofsäsong.

Efter landslagsuppehållet nästa helg väntar ännu ett besök i huvudstaden och då står Crystal Palace för motståndet.