Inför: Chelsea – Leicester
Ett fint minne från Stamford Bridge.

Inför: Chelsea – Leicester

En tripp till västra London och Stamford Bridge väntar för formsvaga Leicester.

Ja, inte mycket har gått vägen för Leicester i inledningen på säsongen med bara en inspelad poäng och ett spel som lämnar mycket att önska.

Brendan Rodgers har mycket att stå till svars för med konstiga taktiska val och en spelidé som gör ingen glad. Laget är inte alls kreativa framåt och fullkomligt läcker mål bakåt.

Laget tog sin första seger på straffar i ligacupen mot League Two:s Stockport, dessförinnan en knallblek förlust hemma mot Southampton.

Lägg därtill ett dystert transferfönster med flera spelare på utgång enligt rykten, inte minst Wesley Fofana och hans beryktade flytt till Chelsea som Leicester avslagit då buden sägs varit en bit under värderingen.

Fransmannen ska enligt uppgift vara besvärad över situationen, spelade blekt mot Arsenal och har enligt uppgift vägrat att träna med laget, varpå Rodgers skickat han till akademiträningarna. Fofana väntas inte vara med i truppen som reser ner till London.

Detsamma gör James Maddison, som däremot vill stanna och försöka i klubben, med en skadekänning.

Hemmalaget Chelsea har däremot inte varit mycket bättre med en stryktipsrad i säsongens fyra första matcher.

Senast en rejäl baksmälla med 0-3 borta mot ett överraskande strongt Leeds, detta efter att ha tappat segern mycket sent hemma mot Spurs. Vi får hoppas Tuchel är mer skonsam i sitt handslag med Rodgers.

Inför matchen är Kalidou Koulibaly avstängd efter sitt röda kort i Yorkshire. Fd Leicesterspelaren N’Golo Kanté är ett sent avhopp genom skada i baksida lår.

Matchinfo:
Vad? Premier League Omgång 4
När? Lördag 27/8, kl. 16:00
Var? Stamford Bridge, London 

Adam Bills2022-08-26 19:42:41
Author

Fler artiklar om Leicester