En lördag att glömma för Hermansen och Leicester.

Ingen vidare helg för Rävarna som inte tog en enda poäng hemma mot Hull.

Första nederlaget denna säsong och det innebär att Leicester inte längre besitter förstaplatsen i tabellen.

Fyra vinster på de fem inledande ligamatcherna måste ändå sägas vara klart godkänt från Enzo Marescas gäng. Vi ska ha i åtanke att det är ett helt nytt spelsätt och med det så kommer ibland svagare insatser.

Leicester hamnade i underläge efter 15 minuter. Manchester City-lånet Liam Delap drev in i plan och drog iväg ett avslut som via Jannick Vestergaard ställde Mads Hermansen i målet. 1-0 Hull!

Leicester ägde mycket boll under hela matchen, men det kändes att spelet inte riktigt satt samtidigt som laget fortfarande har svårt i sista tredjedelen.

Matchens stora ljusglimt var nyförvärvet Abdul Fatawu Issahaku som byttes in i den andra halvleken och fick debutera. Han stod för ett piggt inhopp och hotade Hulls försvarslinje varje gång han kom rättvänd med boll. Väldigt expolsiv och snabbfotad.

Fatawu kom närmast en kvittering för Rävarna men hans skott prickade den bortre stolpen.

Ineffektivitet och dåligt bolltempo gjorde att The Foxes fick se sig besegrade för första gången denna säsong.

Nu väntar landslagsuppehåll innan Premier League-degraderade Southampton står på schemat!

Som Enzo Maresca sade - “It is not a drama. Probably people don’t expect us to lose a game, but this is football and is not Playstation.”