Millwall - Leicester 2-3

Leicester avancerade till den fjärde omgången av FA-Cupen efter en stabil seger borta mot Millwall under lördagseftermiddagen.

Enzo Maresca gjorde några byten i startelvan gentemot matchen mot Huddersfield tidigare i veckan.

Jakob Stolarczyk mellan stolparna och Ben Nelson på mittbacken. Cesare Casadei och Hamza Choudhury startade på mittfältet bakom Yunus Akgün som tilldelades en nummer 10-roll. På kanterna fick Marc Albrighton och Wanya Marcal chansen. Tom Cannon startade som ensam anfallare.

Leicester tog ledningen tidigt i matchen då Marc Albrighton serverade Cesare Casadei på pannan. Vackert mål och 1-0 Leicester!

Ricardo Pereira kunde sedan utöka ledningen i den 39:e minuten efter att ha blivit framspelad till ett friläge.

I den andra halvleken lyfte sig hemmalaget och kunde reducera via Duncan Watmore.

Men hemmafansens lycka blev kortvarig. Leicester gjorde snabbt 3-1 då Callum Doyle stod för en passning i världsklass som nådde Tom Cannon. Engelsmannen sprang förbi målvakten och lade in sitt tredje mål på två matcher.

Millwall kom tillbaka ännu en gång då Zian Flemming tryckte in 2-3 via hörna. Men närmare än så kom inte The Lions.

Leicester kunde komfortabelt spela av matchen och avancera till nästa omgång.

Nästa match på lördag och då väntar derby mot rivalen Coventry City.