Nederländerna - England 1-2

England till en andra rak EM-final.

Vad som känns mot all logik efter gruppspel och de inledande utslagsmatcherna är England i EM-final efter en vändning mot Nederländerna i Dortmund under onsdagskvällen.

Nederländerna inledde matchen bäst då Xavi Simons vackert prickar in 1-0 redan efter sju minuter.

Men därefter tog England över och även om kvitteringen kom på en väldigt tveksam straff tagen av Harry Kane så malde the Three Lions på fint. Turnineringens klart bästa insats.

Efter kvitteringen hade Phil Foden två riktigt fina lägen som räddades av Bart Verbruggen.

Mot slutet på halvleken och större delar av den andra halvleken var det dock Nederländerna som tog takt pinnen med några fina räddningar från Jordan Pickford på möjligheter från bland annat Virgil Van Dijk. Dock nådde inte Pickford Denziel Dumfries ribbträff men bollbanan var turlig för England.

Matchen såg ut att gå mot förlängning. Men då. I 90:e minuten. Ojojoj.

Inbytte Ollie Watkins spelas in i straffområdet av Cole Palmer. Omringad av orangea tröjor smackar Watkins in 1-2. En ny landshjälte är född.

Limbsen finner knappt några gränser.

Gareth Southgate tar England till sin andra raka EM-final. Nu ska det vara hela vägen.

För matchstatistik, se BBC Sports referat här.