Sillysvepet: United gör ett sista försök – ”Cavani har bestämt sig”

Sillysvepet: United gör ett sista försök – ”Cavani har bestämt sig”

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Uniteds sista bud på Sancho
Manchester United är redo att göra ett sista försök med Dortmunds Jadon Sancho och är villiga att erbjuda den tyska klubben 75 miljoner pund och 15 miljoner i bonusar för att få spelaren innan transferfönstret stänger.
(Daily Mirror)

Stort intresse för Chelseas mittfältare
Ruben Loftus-Cheek kan vara på väg bort från Chelsea och det finns intresse från minst åtta klubbar. Bland dem finns Aston Villa, Southampton, West Bromwich Albion och West Ham.
(Telegraph)

Inga diskussioner om Partey
Arsenal pratar med Atlético om Toreiras eventuella flytt till Madrid, men inga diskussioner finns om Thomas Partey. Atlético uppges inte vara intresserade av att släppa sin mittfältare.
(Standard och Fabrizio Romano)

Officiellt: Luis Henrique klar för Marseille
12 miljoner euro uppges OM få betala för den brasilianske anfallaren.


Thauvin räknar med att lämna gratis
Nästa sommar löper Florian Thauvins avtal med Marseille ut och 27-åringen har ännu inte blivit erbjuden en kontraktsförlängning. Därför ställer han in sig på att lämna gratis om ett år.
(L’Equipe)

Juventus trycker på om Chiesa
Turin-klubben har träffat Federico Chiesas agent. Fiorentina tros fortfarande vilja ha 60 miljoner euro för sin spelare.
(Alfredo Pedulla)

”PSG förhandlar om Rüdiger”
Under gårdagen rapporterade vi att PSG har för avsikt att plocka in tre nya spelare innan övergångsfönstret stänger. En av dem ser Antonio Rüdiger ut att vara, som den franska huvudstadsklubben gärna ser ansluta. Förhandlingar med Chelsea ska vara pågående.
(RMC)

Genoa nästa för Balotelli?
Mario Balotelli som spelade i Brescia förra säsongen kan vara på väg till Genoa. Ett kontrakt över årets säsong, med en möjlig förlängning över nästa, ligger på bordet.
(Football Italia)

Förhandlingar om Aurier
Milan förhandlar med Tottenham om en övergång för Serge Aurier. Milano-klubben vill köpa högerbacken som har kontrakt till 2022 med Spurs.
(RMC Sport)

Adebayor kan dyka upp i WBA
Rutinerade Emmanuel Adebayor, med förflutet i Arsenal och Tottenham, är klubblös och 36-åringen kan vara ett alternativ för West Bromwich Albion som vill förstärka sin offensiv.
(The Sun)

Monaco lånar från Benfica
Benficas 21-årige mittfältare Florentino Luis spelar resten av säsong hos Ligue 1-klubben Monaco. Portugiserna uppges inte ha lagt in en utköpsklausul i kontraktet.
(L'Equipe)

”Cavani vill till Real Madrid”
Edinson Cavani är klubblös efter sejouren i PSG och anfallaren har omgärdats av rykten kring ny klubb. Senaste nytt är att 33-åringen vill till Real Madrid, frågan är om klubben vill ha honom?
(Marca)

Officiellt: Godin klar för Cagliari
Som förväntat har Diego Godin gjort sitt i Inter. Mittbacken fortsätter dock karriären i Italien, men det hos ligakonkurrenten Cagliari.
Även Everton vill ha Milik
Napolis anfallare har ryktats till många klubbar under transferfönstret. Nu ger sig även Everton med Ancelotti i spetsen in i jakten.
(Gianluca Di Marzio)

Rudy återvänder till Hoffenheim?
Sebastian Rudys karriär har de senaste åren varit brokig. Under fjolårssäsongen var han utlånad till sin före detta klubb Hoffenheim, och nu kan han eventuellt återvända dit permanent. Detta då Schalke behöver pengar samtidigt som Hoffenheim är i behov av att stärka upp mittfältet.
(Bild)

Bentaleb närmar sig flytt
Sampdoria ser nästa klubbadress ut att bli för Nabil Bentaleb, som under en längre tid ryktats vara på väg bort från krisande Schalke 04.
(Goal)

Djourou fortsätter i Danmark?
FC Nordsjälland är klubben som Johan Djourou håller igång med. Samma klubb som nyligen plockade in Michael Essien som assisterande tränare.
(Bold.dk)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-25 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans