fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 70640 | Medlemmar: 184074

Kom ihåg mig
Gnagarforum intervjuar AIKs nya tränare Mikael Stahre
Mikael Stahre började redan som tränare när han var 14 år gammal. Nästan 20 år senare står han vid ett av sina största mål i livet. Möt 33-åringen som är AIK:s nye huvudtränare i en intervju på Gnagarforum.

Gnagarforum intervjuar AIK:s nya tränare Mikael Stahre

Att bli huvudtränare för AIK var en dröm som gick i uppfyllelse för Mikael Stahre.
På väg dit har han drivits av två krafter.
Viljan att vinna och tron på att nå dit.
Möt 33-åringen som ska styra AIK mot nya framgångar.


Det har gått ett par veckor sedan Mikael Stahre utsågs som ny tränare för AIK. Turbulensen har lagt sig. Vardagen har återvänt till Karlberg.
AIK:s träningsanläggning känns därför som en passande plats när jag ska träffa mannen som ska styra AIK de närmaste säsongerna.
Det är tidig söndagsförmiddag och sådär vidrigt mörkt grått ute som det bara kan bli vid den här årstiden. Stahre finns på plats när jag anländer och möter upp vid dörren i tofflor och hälsar med ett bastant handslag. Han känner sig hemma på Karlberg. Efter tio år i AIK är det inte konstigt.

AIK har fått en huvudtränare som nått ett av sina största mål i livet. Att bli elittränare. Han har nått dit genom en stor personlig drivkraft. Alla som spelat under Mikael Stahre eller träffat honom personligen kan vittna om en energisk, tydlig och driven personlighet. Det är en tränarstil som kommit fram efter en lång upplärningstid. Första tränarjobbet hade han i Gröndals IK, redan som 14-åring.
Vad var det som gjorde att du började så tidigt med just tränarrollen?
- Jag är jävligt målmedveten, jag är..., våldsamt intresserad av idrott överallt. Företeelsen av att framförallt vinna. Det är kul när någon gör mål i mitt lag men det är stort även när Torgny Mogren tar guld. Jag insåg ganska snabbt att jag varken hade talangen eller attributet till att bli en sportstjärna. Enda chansen själv var som ledare eller tränare. Där började det, jag bestämde mig för att göra ett jävla försök på att ha min hobby som yrke.

Det tog tio år efter att han började, sedan hade Mikael Stahre uppnått ett av sina mål. Han kom till AIK 1998 efter några år som tränare i Hammarby för deras P16-lag. Två år senare kunde han försörja sig helt som tränare när han och Rikard Norling ansvarade för AIK:s u-trupp. 2002 blev han huvudansvarig, 2004 tog han USM-guld med laget och 2006 ingick han i tränarstaben för a-laget som nästan tog SM-guld. De senaste säsongerna har han haft huvudansvaret för Väsby United och lett AIK:s samarbetsklubb till både uppflyttning från norrettan och en respektabel placering i superettan.
Det finns en väldigt röd tråd i Mikael Stahres AIK-karriär. Nu står han vid toppen.

Hur känns det att bli huvudtränare i AIK?
- Det är klart att det är..., ja..., det är..., jag är smickrad. Jävligt stolt. Det är en dröm på något sätt. Jag drömde ju om att bli en elittränare i fotboll. Men det man drömmer om är att få vara där det berör. På högsta nivå. Sedan finns det grader, och med all respekt, det är en stor skillnad mellan Trelleborg och AIK. Jag är riktigt stolt över att bli tränare i AIK. Jag har tänkt tanken så många gånger, och det var långt innan spekulationerna tog fart. Jag har nog tänkt tanken varje dag om att vilja bli huvudansvarig. Och det är nog det som tagit mig dit. Det är mycket lättare att ta sig någonstans om man haft tanken. Allt jag har uppnått är genom att jag tänkt mycket på det.

Var det jobbigt att ta över på det vis som det blev?
- Jag hade inte tackat ja om inte jag varit redo för det. Men det kändes jävligt speciellt. Det var min enda betänklighet. Jag hade redan bestämt mig för att inte träna Väsby United 2009. Jag hade ett antal alternativ på högsta och näst högsta nivå. När AIK ställde frågan den där natten så var det inte svårt. Men den enda tvekan jag hade var inte avtal, lön eller något sådant utan det var min relation till de som fick gå. Men samtidigt hade AIK tagit beslutet och jag bestämde mig för att köra.

Var det verkligen så att de ringde mitt i natten?
- Minns inte om de ringde 23:42 eller 00:42 men de ringde på hemtelefonen och min tjej svarade. Jag sov inne hos min grabb som var krasslig och fick helt plötsligt luren med Per Bystedt i andra änden. Jag var helt sömndrucken och ja, jag förväntade mig något allvarligt för det brukar telefonsamtal så sent ofta vara. Det var ingen naturlig situation

Hade du det på känn?
- Det är klart, jag är liksom en människa som arbetar med fotboll och har gjort det länge i AIK. Det hade varit riktigt turbulent med diskussioner och media. Men det var helt oförberett att de skulle ringa mitt i natten.

Stahre svarar noggrant, utförligt och med inlevelse. Han visar en naturlig självsäkerhet. En som vuxit fram genom åren med lyhördhet och självinsikt. Han är tydlig med att betona det.
Han pratar om förebilderna som funnits i AIK när han utvecklats som tränare. Hur han sett och lärt av de tränare som passerat under hans tid. Han nämner Richard Money med respekt, Stuart Baxter med ännu större respekt. Baxters sätt att implementera nya ideér och grundfilosofi är något som följt med och varit en del av kontinuiteten i AIK:s framgångsrika ungdomsverksamhet samtidigt som det fladdrats en hel del i seniorlaget.
Kontinuitet känns ibland som ett av de mest bortglömda orden i AIK för utomstående. Men inte för Mikael Stahre.

- Någonstans känner jag lite grann att folk tror att vi tappar kontinuitet nu. Vi gör kanske det i personer men inte i tanken. Jag är i verksamheten och har lagt ned all min vakna tid på att utveckla AIK, spelare och verksamheten i olika roller sedan 1998, varje dag. För mig är detta inte som ett vanligt tränaruppdrag, det här har varit allt för mig de senaste tio åren, och mycket av filosofin jag har finns sedan tidigare.

Vad är Mikael Stahres fotbollsfilosofi?
- Det är nog till stora delar AIK:s fotbollsfilosofi. Jag tror att man ska spela och inte sparka. Det är en slogangrej. De som har sett mina lag träna och spela vet att det är så. Jag tror att jag vill att mitt lag ska vara tillräckligt skickliga så att vi kan vinna matcherna på egen hand. Påverka och styra och inte hoppas på att motståndarna ska vara värdelösa. Vi ska helst äga bollen. Då styr vi matcherna, då dikterar vi villkoren. Om man har mycket boll ger det dig mer kraft när du ska försvara dig sen. Det får du på ett helt annat sätt än när du har lite boll.

Spelsystem då?
- Jag spelar givetvis det som passar min filosofi bäst. Skulle jag svara idag så skulle det bli 4-4-2, men att AIK spelar 4-4-2 och Gefle har samma uppställning betyder inte att man spelar på samma sätt. Det är en jäkla skillnad på olika system, du kan spela med helt olika instruktioner till både försvarare och mittfältare vilket gör att det blir två helt olika spelsätt, även om det på pappret är samma formation.

Från en stor fråga till en liten fråga; Kostym eller overall på matcherna?
- En väldigt kosmetisk fråga, jag vet faktiskt inte. Är man tränare i Väsby så ska man ha den fetaste overallen som finns för springer du omkring där i kostym så vore det komik på hög nivå, för det är så långt ifrån det. Vi får väl se hur det blir i början av april. Det enda jag vet är att det inte kommer styra hur många poäng vi spelar in!

Lätt eller svårt motstånd i träningsmatcherna?
- Vilka man möter i träningsmatcherna har egentligen liten koppling till vad vi presterar i tävlingsmatcherna sen. Det har varit min erfarenhet hittills. Möter man lag som är rankade något lägre och de möter AIK så höjer sig många lag. Så att möta svagt motstånd betyder inte nödvändigtvis att det är ett sämre matchande. Jag skulle bli förvånad om vi faller på det.

Vi glider in på den nuvarande truppen där Stahre säger att det inte pågår förhandlingar med några spelare i dagsläget och där han svarar på ett diplomatiskt sätt gällande om några spelare är på väg ut.
- Jag antar att de spelare som har kontrakt dyker upp i januari, säger han.
AIK anno 2009 känns annars väldigt lämpad för Mikael Stahre. Det är ett ungt lag med möjlighet för både utveckling och förädling där många spelare är födda på 80-talets senare hälft. En viktig del i de spelare som kommit in är Björn Wesström. AIK:s numera tf sportchef är en person som Mikael Stahre jobbat intensivt med genom åren. Först genom AIK:s u-lag, sedan genom Väsby United där Wesström var med om segern i norrettan 2007.

Hur viktigt känns det att ha med honom i AIK när du tar över huvudansvaret?
- Jag känner en stor trygghet att han är där. Han är en riktigt kompetent snubbe. Han har tagit sig dit på egen kraft. Vilken roll han än har haft så har han lyckats med stor precision. Han är faktiskt en av de mest kompetenta människor jag någonsin träffat. Vi känner varandra mycket och synkar varandra bra, så det underlättar.

Nu är Andreas Alm med i tränarorganisationen, hur ser du på det valet och resten av tränarstaben?
- Det var AIK:s, mitt och Björns val. Jag kände att det var en reflekterande spelare när han var i AIK. Mina intryck av honom är positiva och jag är väldigt nöjd över att han finns på plats. Vi hoppas även lösa resten av staben de närmaste dagarna. Vi vill få en tränarstab med dynamik och bra olikheter som maximalt kan jobba ihop.

Vad har du för målsättning 2009?

- När det gäller mål är det viktigt att kommunicera ut samma sak, och i AIK handlar det om att leverera resultat och fajtas om topp-placeringar. Jag håller ju inte på med det här för att sluta sjua, det kan hända saker som gör att det blir så men jag tror på en plats på övre halvan. Jag tycker jag ärver en bra trupp och hade jag inte trott på laget så hade jag inte trott på AIK. Mycket av sakerna finns redan på plats, det känns bra. Det är ingenting som tynger mig inför nästa säsong.

Vi vandrar ut mot fotbollsplanen för att ta några bilder. Mikael Stahre pratar om familj och den den ibland delikata balansgången med fotbollen. Om hundåren där han fick jobba hårt för att uppnå sina mål. Vi når gräsplanen som är så symbolisk för hans resa. Karlbergs fotbollsplan.
Det är här Mikael Stahre kommer att leva ut sin dröm med AIK. Han ser inte direkt bekväm och avslappnad ut framför kameran, den mediala uppmärksamheten är närmast noll i Väsby och efter en begynnande anstormning i november har den första tiden i AIK varit rätt lugn.
På sätt och vis har nog turbulensen kring den där måndagskvällen den 10 november gett Mikael Stahre en ouppmärksammad entré som huvudtränare i AIK och arbetsro.
Men han kommer att få vänja sig vid den mediala uppmärksamheten.

Vi tar några bilder och promenerar tillbaka. Stahre tackar för intervjun med ett lika bastant handslag som han hälsat med.
Om några månader kommer han stå i centrum när den allsvenska premiären väntar på Råsunda. Tanken av att ha huvudansvaret för ett AIK inför 25 000 åskådare skrämmer inte Mikael Stahre.

Det märks att han längtar efter det.


54 KOMMENTARER      15735 VISNINGAR
ALEXANDER STRIGÉN
2008-12-01 09:00:00


Artikelkommentarer

CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

ludde:
hade hoppats på snabba omställningar och kontringar och mycket skott. annars var det en fin intervju
Tumme upp 2008-12-10 16:20:55
jimmy:
Aiks ansikten utanför planen skall ha kostym, oavsett dag.
Tumme upp 2008-12-04 15:39:19

Kakan:
Kostym tack!
Tumme upp 2008-12-04 08:18:55
Rätt riktning:
En sak är klar: Vi kommer inte ikapp med en nuvarande korrupt styrelse. Förändring tack - stöd AIK!
Tumme upp 2008-12-03 22:00:43

Jonas... from hell!:
Löjligt att ens spekulera om guld inom en överskådlig framtid.För svag trupp än så länge&inga pengar finns.Antagligen gäller det att rädda elitlicensen.Dessutom skall väl Norlings lön betalas i tre år till?
Föreningarna som har&#39&#39egna&#39&#39arenor,dvs.de som inte behöver betala någon hyra(eller väldigt låg)&som får alla intäkter från kioskförsäljning blir de nya&#39&#39storklubbarna&#39&#39.
Hur ska vi komma ikapp?

Tumme upp 2008-12-03 18:19:27
Rådis:
Knappast. Dom är omutbara!
Tumme upp 2008-12-03 18:08:30

fred:
Planerad genomklappning mot vraken nästa år?
Tumme upp 2008-12-03 17:38:20
Bajen:
Två bajare, nu går vi mot den absoluta toppen.
Tumme upp 2008-12-02 20:24:19

Trött:
"agent 03 | 2008-12-01 15:56
Guld eller bort 1 år "
Dummast hilltills!

Tumme upp 2008-12-02 14:14:46
Nicklas:
Baxter: Håller med till punkt och pricka, Man måste gå till kärnfrågan och tänka långsiktigt.
Tumme upp 2008-12-02 11:14:21

Baxter:
Klubbar med kompetenta styrelser samt klart avgränsade och utarbetade positioner i organisationen i övrigt, är de klubbar som vinner oftast. Tränarna måste ju vara bra men klarar sig inte någon längre tid utan det förstnämnda. Stahre kan säkert göra en eller två bra säsonger men AIK kommer inte bli långsiktigt framgångsrikt förrän man får en klar ideologi, fotbollskompetens i styrelserna.


Tumme upp 2008-12-02 10:53:14
Södervraket:
Med Stahre och Alm, två lirare med stort Bajenhjärta, vid rodret är det ju nästan så man får börja halvhålla lite på Gnaget. Det kommer säkert att gå bra för er men givetvis sämre än för Bajen, får vi hoppas. Sämst ska det gå för Gården kan vi väl i alla fall enas om. Dom skickar vi ner till superettan så blir alla nöjda och glada!
Tumme upp 2008-12-01 22:15:12

AIK:are!:
Önskar Stahre, Alm och Swärd lycka till. Ser fram emot att se AIK lyfta Lennart Johansson pokal 2009! Sämre än 5e placering så vill jag ha Stewart Baxter som tränare.

AIK SVENSKA MÄSTARE 2009!

Tumme upp 2008-12-01 21:30:04
MalmöGnagare:
Vi byter väl ändå tränare för att vinna sm-guld så snart som möjligt och ingenting annat... men topp 4 tycker jag är realistiskt första året.

ps. Kostym tack!

Tumme upp 2008-12-01 21:11:52

Ett annat perspektiv i sådana fall:
Det finns inget Starhe Vs Norling. Däremot finns självfallet konflikten och klyvning mellan vissa supportar och styrelsen kvar. Starhe står inte i motsatsförhållande till Norling. Han rekommenderas till och med av Rikard. Det som är beklagansvärt är snarare att Stahre fick ta över i det här läget, med en klubb i oro. Vi ska hylla Norling precis som Baxter - det är de självklart värda - men vi tror nu på Mikael - detta samtidigt som Rikard och Stuart finns kvar i våra AIK-hjärtan och är välkomna tillbaka en dag. Framåt stolta AIK, fullt förtroende för Stahre.
Tumme upp 2008-12-01 21:11:24
AIKGroda:
Angående Stahre vs. Norling, som vi för övrigt borde lägga bakom oss snart, så akn det ju påpekas igen att Norlings bästa placeringar med Gnaget var med Stahre som assisterande sen gick det sämre... Men om man istället vill skylla på att OA ägnad några timmar åt extra knäck bara för att det gynnar ens egna srik så är det väl upp till var och en.
Stahre är både kompetent och erfaren och kommer att göra ett bra jobb!
VI ÄR AIK!

Tumme upp 2008-12-01 20:22:15

göran:
skönt att norling är borta, nu kan vi börja hoppas igen. ingen förstod vad han sade och hur han ville laget skulle spela inte ens spelarna.
1 Tumme upp 2008-12-01 20:19:57
Ingen ursäkt för en mellansäsong:
Klä Superettan-tränaren med en kostym så löser sig det här.
1 Tumme upp 2008-12-01 20:09:42

Bollen i krysset:
Kostym givetvis. Allt annat är för spelare. Man ska visa vem som är chef.
1 Tumme upp 2008-12-01 19:19:22
Danne:
Minst två år ska han fan i mig ha. Det tar lite tid att utveckla spelare vilket det känns som hela ledningen är duktiga på nu!
1 Tumme upp 2008-12-01 18:48:51

Nicklas:
wenger: Vadå magstarkt? Det är hög tid att se en helt resultatinriktad fotbollsklubb. Topp 3 gäller.
1 Tumme upp 2008-12-01 18:27:23
Neuben:
Det känns ju inte så bra att kompisar, DIF:are o Bajare ville att Norling skulle vara kvar. Kunde leva med Norling ett år till, men vadå. Han har ju inte levererat. Ingen stor skam med 5:e plats om man har tätkänning hela vägen. Men att bli avhängda mitt i säsongen är inte OK. Svagt av Ola att vika ner sig. Stahre blir nog bra.
1 Tumme upp 2008-12-01 17:34:16

Upvalley:
Christer Swärd blir – tillsammans med Andreas Alm – assisterande tränare i AIK. Christer kommer närmast från Svenska Fotbollförbundet där han arbetat som riksinstruktör och talangutvecklare i Värmland och Västergötland.59-årige Christer Swärd inledde sin fotbollskarriär i IFK Tidaholm där han spelade under 60-talet – och även blev Nordisk mästare med Sveriges juniorlandslag – innan han flyttade till Jönköping Södra, där han spenderade tre år. Den aktiva fotbollskarriären avslutades sedan i IF Elfsborg (76 matcher och åtta mål mellan 1973-76) där tränaren Lasse Hedén uppmuntrade Christer att utbilda sig till tränare. Efter åren i Borås återvände Christer

1 Tumme upp 2008-12-01 17:27:39
wenger:
Att kräva guld första året är ju lite väl magstarkt, särskilt med tanke på att då måste innermittfältet och anfallaren bredvid Obolo rycka upp sig flera klasser. På Målvakt, Back samt Yttermittfältet ser det riktigt härligt ut. Går några av dom fram några steg kan stora saker hända.
1 Tumme upp 2008-12-01 17:15:30

JKB:
Med Mikael Stahre kommer vi utveckla spelare och vinna SM-guld !!!

Så STÖTTA A.I.K. och Mikael Stahre säsong 2009 :-)

1 Tumme upp 2008-12-01 16:43:55
oerfaren?:
vet inte vad ni snackar om oerfaren? tycker han har bra meriter för att va så ung ta upp väsby och även göra en grym andra säsong med det nederlagstippade laget. nee ni är bara bittra för rikard "han kunde blivit grym, vilken talang" känns det som att alla tänker. men om nordling är talang vad är då inte stahre? Och vad hade nordling tränat innan gnaget? va det sundsvall som vägde tyngst?
1 Tumme upp 2008-12-01 16:35:40

Petter:
"och någon gång måste ju de oerfarna få chansen." Den risken behöver inte AIK ta. Om man ska låta oprövade tränare prövas så gör det i andra klubbar. Det är inte direkt så att Stahre ger intrycket av att vara så kunnig att han nu snarast kan etablera AIK som topplag. Inget tålamod för mellansäsonger.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:59:48
agent 03 :
Guld eller bort 1 år
1 Tumme upp 2008-12-01 15:56:57

göran:
känns bra med stahre, vi kan ju inte sunka runt på dom tränare som gått runt i nästan alla allsvenska klubbar redan, och någon gång måste ju de oerfarna få chansen.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:54:35
Nicklas:
Håller med plingu. Norling hade tidigare hyperviktiga lärlingsår med Stuart Baxter. Stahre saknar erfarenhet och det borde man kunna kräva av tränare om vi nu ska vara toppklubb (resultatmässigt) till varje pris.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:51:45

plingu:
Vad av denna artikel säger er att er nye skall vara så kompetent. För mig verkar han jävligt orutinerad och utan erfarenhet. Ni ser väl det ni vill se.
Norling var bäst för AIK. Norling behövde en riktig sportchef som värvade spelare efter spelets behov. Inte någon som extra knäckte på TV när AIK led i tabellen.

1 Tumme upp 2008-12-01 15:48:08
Petter :
Ge honom fyra år!?!? Han ska leverera, prestera resultat annars ska han byta post. En ny Chefstränare ska ge resultat om inte omgående så åtminstone under säsongens gång. Topp 3 eller en ny tränare är vad som gäller.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:45:55

johan:
Grymt bra intervjuv Alexander, tack!

Får bra känsla för Stahre.

1 Tumme upp 2008-12-01 15:39:27
Kent:
Stahre är bajare men proffesionell. Därför betyder det ingenting i sammanhanget. Lagkänsla finns inte längre bland spelare och tränare. Det är stålarna och villkoren som betyder allt.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:37:42

Kent:
Stahre är bajare men proffesionell. Därför betyder det ingenting i sammanhanget. Lagkänsla finns inte längre bland spelare och tränare. Det är stålarna och villkoren som betyder allt.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:35:50
nub:
jag tror att stahre kan leda aik till framgång under flera år, hoppas styrelsen inser de o inte sparkar han så fort de börjar gå dåligt
1 Tumme upp 2008-12-01 15:33:59

?:
Är det inte lite dubbelmoral att kräva resultat direkt när man nyss tjatade om kontinuitet i att Rikard skulle stanna? Jag tror på Micke. Han känner spelarna bra och kan få dom att prestera på topp.
1 Tumme upp 2008-12-01 15:17:47
Kalle:
Kom igen nu, det blir inte guld nästa år det känns som mission impossible med vår trupp. Ge han 4 år precis som Norling. Tror starkt på Stahre han är riktigt duktig vet jag
1 Tumme upp 2008-12-01 14:38:05

Kalle:
Kom igen nu, det blir inte guld nästa år det känns som mission impossible med vår trupp. Ge han 4 år precis som Norling. Tror starkt på Stahre han är riktigt duktig vet jag
1 Tumme upp 2008-12-01 14:38:03
Patetiskt!:
Larvigt med alla Norling-älskare alltså. "Blir det inget guld så kan du sticka." Fan i helvete, ge Micke chansen. Han är ung och lovande, och har en jävligt mycket skönare personlighet än Norling. Ge Micke MINST 3 säsonger för att nå guldet. Det är nu AIK och Micke ska ha stödet. Norling gav oss inte ett ända guld på 3 år i AS, så....knip!
1 Tumme upp 2008-12-01 14:35:28

Kettil:
Stahre ska stanna minst tre år, annars får styrelsen gå.
1 Tumme upp 2008-12-01 14:22:40
Nisse:
Efter denna sparka Norling fars är det bara guld som gäller annars ska Stahre gå.
1 Tumme upp 2008-12-01 14:01:57

Petter:
Undrar vem som blir Chefstränare snart efter Mikael Stahre? Topp 3 annars ska han bort! Vem ersätter?
1 Tumme upp 2008-12-01 13:47:16
kul:
roligt att micke får chansen, en oerhört kompetent tränare som speglas bra i denna intervju. tycker oerhört bra om rickard men litar minst lika mkt på att Micke kommer prestera. Mestr nyfiken på vem som blir 3e länken
1 Tumme upp 2008-12-01 12:27:08

Råttan:
När kommer nästa tränare?
1 Tumme upp 2008-12-01 12:22:17
Anton:
eh, lugn nu va? Du kan ju inte räkna med en toppensässe redan nästa år?
1 Tumme upp 2008-12-01 11:37:18

Ingen ursäkt för ännu en mellansäsong:
Mikael Starhre ska in och leverera direkt. Just som Stuart Baxter 1998 (Sm-guld), 1999 (Champions League), Rikard Norling 2005 (etta i superettan med bergränsat spelarmaterial), 2006 (det stora silvret, som var mycket nära guldet). Presterar han inte ska han bort så snart som möjligt.
1 Tumme upp 2008-12-01 11:18:33
jesua:
Stahre e stark han har karaktär och styrka till att axla AIK.
1 Tumme upp 2008-12-01 11:14:47

Nilfisk:
Kommer bli bra med Stahre
1 Tumme upp 2008-12-01 11:12:13
Kajan:
Sörjer fortfarande att Rickard inte e me oss men inser oxå att Stahre förmodligen e kanon. Bra intervju med en ny passionerad snubbe. Det blir nog bra till slut detta. Jättekul med Almen. Verkar va en toppenkis !!!!!
1 Tumme upp 2008-12-01 11:10:19

xalle:
jaha du menar valet av stahre framför rikard. Men det tycker du ju bara för att du inte har en aning om vad du snackar om.
1 Tumme upp 2008-12-01 11:02:35
xalle:
upvalley? vad är inte bra?
1 Tumme upp 2008-12-01 11:01:37

Upvalley:
Det här är inte bra!!! Björn Wesström tror jag riktigt mycket på!! Han som sportchef och tillbaka med kung Rikard!!!
1 Tumme upp 2008-12-01 10:37:06
Stahre till landslaget:
Stahre är riktigt bra, men det är upp till oss supportrar att låta honom bli det! För höga krav och röster i ett tidigt skede kommer tynga honom stenhårt, hoppas alla inser vilken kompetent och bra kille vi har nu. Lycka till Micke, du är riktigt bra!!
1 Tumme upp 2008-12-01 10:17:24

ANNONS:

Fler artiklar om AIK

AIK inledde med hemmaseger
AIK Sundgren gjorde matchens enda mål från straffpunkten i årets första match.
2019-02-16 16:00:00

Dags att sparka igång 2019
AIK Svenska mästarna AIK inleder tävlingsåret med att ta emot J-Södra i cupen.
2019-02-15 19:45:00

Anton Salétros tillbaka i AIK
AIK AIK lånar in mittfältaren från Rostov. Kontraktet sträcker sig till 30 juni.
2019-02-06 17:45:00

Daniel Granli klar för AIK
AIK Den norske försvararen ansluter på fri transfer och åker med på träningslägret.
2019-01-28 11:30:00

Officiellt: Kristoffer Olsson lämnar AIK
AIK Krasnodar blir nästa klubbadress för den nyblivne svenske mästaren.
2019-01-07 10:17:00

”Intensiva diskussioner om Haksabanovic”
AIK AIK vill ha värvningen på plats redan till januari 2019.
2018-11-30 16:10:00

Haukur Hauksson lämnar AIK
AIK Får inte förlängt kontrakt och lämnar klubben vid årsskiftet.
2018-11-23 12:10:00

Robin Jansson: ”Det är helt underbart”
AIK Mittbacken matchhjälte när AIK ordnade SM-guldet 2018.
2018-11-11 17:05:00

Inför avgörandet
AIK Åtta poängs försprång har blivit två. Imorgon avgörs det om guldet kommer hem till huvudstaden eller inte. Ett decimerat AIK möter Kalmar på Guldfågeln Arena, samtidigt som IFK Norrköping tar sig an Häcken på bortaplan.
2018-11-10 16:46:00

Norrköping vann mot ÖSK – här är AIK:s startelva
AIK Över 50 000 biljetter sålda till sista hemmamatchen mot GIF Sundsvall.
2018-11-04 16:55:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM AIK
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
Blått en pod: Årets första pod
Malmö lånar ut Hugo Andersson
Kan Bajen rubba Sandviken?
”Mer svårlästa än Liverpool”
”Kommer inte parkera bussen”
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies