Lagbanner
AIK nobbar 25-miljonersbud på Bangura?

AIK nobbar 25-miljonersbud på Bangura?

Enligt Sportbladet har AIK sagt nej till ett 25-miljonersbud från en rysk klubb. AIK förnekar att det finns ett officiellt bud i den storleken. Förhandlingarna om AIK:s just nu överlägset bäste spelare är därmed inledd.

Mohamed Banguras framfart i AIK under hösten har gjort att flera klubbar runt om i Europa fått upp ögonen för honom. Nu verkar en ännu icke namngiven rysk klubb ha lagt ett ordentligt bud.

- Det var det största budet för en allsvensk forward sedan Ola Toivonen gick från Malmö, säger Banguras agent Patrick Mörk till Sportbladet som påstår att det handlar om pengar i ”25-miljonersklassen”. 

Enligt samma tidning ska den unge anfallaren vara besviken över att inte få lämna klubben. Patrik Mörk ställer sig också frågande och hänvisar till AIK:s  tuffa ekonomiska situation.

- Vi får väl anta att AIK har koll på ekonomin med tanke på att de hade chansen att trygga den nu, menar han.

AIK själva förnekar att det ska finnas ett officiellt bud i den storleksklassen. Sportchefen Jens Andersson säger att man tackat nej till alla hittills inkomna anbud och vill inte spekulera kring vilket pris som är rätt för Bangura.

- Men vi har tydligt deklarerat att vi ska ha extremt bra betalt för honon, säger Jens till Sportbladet.

Anders Nettelbladt2011-01-28 07:44:00

Fler artiklar om AIK

Hoppet om Europa lever trots derbybaksmällan
Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen