Mohamed Bangura om framtiden: ”Får se vad som händer”
Mohamed Banguras framtid i AIK kom på tal efter matchen mot PSV.

Mohamed Bangura om framtiden: ”Får se vad som händer”

Efter Mohamed Banguras vackra och avgörande mål mot PSV var frågorna många om hans framtid i AIK. Men Mohamed själv väljer att hålla sig kort i frågan. - Det är ingenting jag kan diskutera, säger han.

Mohamed Bangura gav AIK ledningen i den 12:e matchminuten genom att först finta bort sin motståndare och sen skruva in bollen i den bortre gaveln.

- Det var ett briljant mål, men ärligt talat såg jag det inte själv eftersom att jag trillade när jag sköt. Jag såg bara att publiken jublade och då förstod jag att det var mål. Jag får se målet på tv sen, säger Mohamed Bangura.
 
PSV Eindhoven är det högsta seedade laget i gruppen och stämningen bland spelarna var hög efter slutsignalen.

- Vi spelar mot ett lag som PSV, ett riktigt bra lag, och vinner. Dessutom var det jag som gjorde mål, det är den bästa känslan man kan få.
 
Vinsten mot PSV är den första vinsten i Europa League-gruppspelet. Mohamed förklarar svårigheterna som har varit med att fokusera på både Europa League och Allsvenskan.

- Vi har haft chansen att vinna en del matcher tidigare i turneringen, men då har vi varit tvungna att fokusera på både Allsvenskan och Europa League. Tränaren har varit tvungen att balansera laget och har vilat vissa spelare i några matcher, och det har påverkat oss. Vi har varit tvungna att koncentrera oss på båda tävlingarna, eftersom att vi har haft goda chanser i båda. Men nu tror jag att vi har chansen att göra det riktigt bra eftersom att vi bara behöver koncentrera oss på Europa-spelet. Vi får se hur det går.
 
Efter matchen var det många journalister som frågade både Mohamed Bangura och Andreas Alm om Mohameds framtid i AIK. Mohamed är just nu utlånad från Celtic året ut, men AIK har uttryckt önskemål om att få behålla honom även efter nyår.

- Det är ingenting jag kan diskutera. Alla vet att jag är inlånad. Jag ska spela klart, sen åker jag tillbaka och då får vi se vad som händer, säger Mohamed Bangura.

Oscar Idemark2012-11-09 03:02:54
Author

Fler artiklar om AIK

Hoppet om Europa lever trots derbybaksmällan
Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen