Ben Chilwell delar minnen inför USA-resan
Ben blir en viktig kugge i kommande säsongs lagbygge.

Ben Chilwell delar minnen inför USA-resan

Ben Chilwell är en av de mer erfarna spelarna i det Chelsea som inom fåtalet timmar reser till USA. Inför resan delar han några nya och gamla minnen med oss från just USA.

Chilwell första minne är lite av en skräckhistoria:
- När jag var väldigt liten, Kanske 5-6 år tog mamma och pappa med mig till Florida. Jag minns inte jättemycket av det, men en av de saker jag minns är att det finns Alligatorer i Florida. Jag minns inte riktigt, men jag tror att vi fick syn på en som kom upp ur vattnet samtidigt som vi spelade fotboll.

Chilwell andra minne är betydligt yngre, denna gång i vuxen ålder:
- Som 22-åring var jag först där på semester för att 3 veckor senare åka över med Leicester igen. Det var försäsong, en kort tid efter att vi vunnit ligan. Vi spelade i Los Angeles mot PSA vilket var roligt. Förra sommaren var jag där igen med Chelsea och så även denna sommar. Jag tar igen tiden jag inte var där som ung kan man säga.

- När jag var där på semester besökte jag Los Angeles och Las Vegas. Efter detta har jag varit i Miami vilken är platsen jag föredrar framför de andra. Las Vegas och Los Angeles är allt de säger att det är. I Vegas stannar du bara några dagar. Los Angeles är roligt, du kan ta det lugnt, du kan festa och dessutom är vädret trevligt.

- Miami, jag gillar människorna där mycket. Jag kände mig tryggare där, kom överens bra med de personer jag träffade. Vet inte varför. Det var skönt där, livsstilen är avslappnad och det smittar av sig på dig. Jag gillar alla platser jag har besökt i USA.


Källa: Chelseafc.com

Chilwell på instagram @
benchilwell
Chilwell på Twitter @BenChilwell

TV: Det bästa från Chilwells tid i Chelsea
 

Erik Larholm@eriklarholm2023-07-16 14:11:00
Author

Fler artiklar om Chelsea