Gruppavslutning mot FCSB
Moyes lär rotera ordentligt i kvällens match.

Gruppavslutning mot FCSB

Det är som klar gruppetta som West Ham reser till Bukarest för att avsluta gruppspelet i Europa Conference League.

West Ham har på ett tillfredsställande sätt lyckats städa av gruppen och samtidigt kunnat rotera truppen, därmed lär kvällens startelva bli än mer reservlagsbetonad då viktiga spelare kan vilas och de som söker matchform kan spelas in samtidigt som vi kan hoppas på att få se några ungdomar få känna på seniorlivet. 

FCSB har inte heller något att spela för då deras två oavgjorda matcher mot Anderlecht inte räcker för avancemang oavsett utgång. Således är det i Danmark som gruppens utgång avgörs då Silkeborg och Anderlecht gör upp i en direkt avgörande match om andraplatsen.

Jag brukar normalt sitta på helspänn när West Ham spelar och detaljstudera minsta ansiktsdrag, ikväll kommer jag dock titta med ett halvt öga (är det så här det känns att vara en bortskämd storlagssupporter?) Jag är glad att vi säkrat gruppsegern, men att vi har gjort det utan att spela bra säger en del om kvaliteten hos de övriga lagen så jag har redan tidigare haft svårt att gå igång på dessa matcher och betydelselösa matcher är aldrig något som tilltalar mig. Min övertygelse är dock att det kommer bli betydligt roligare när slutspelet börjar i mars, här har vi verkligen en jättechans att vinna en titel!

Come On You Irons!

Jesper JesperWHU2022-11-03 09:04:58
Author

Fler artiklar om West Ham