Inför Brighton - Leicester
Brighton har tvärt emot Leicester haft en fantastisk säsongsinledning.

Inför Brighton - Leicester

Leicester reser till sydkusten för att möta Brighton.

Formsvaga Leicester jagar sin första seger för att inte halka efter för mycket i tabellens botten.

Senast en udd- och energilös förlust hemma mot Man United, en i raden av dåliga insatser. 

Rodgers har mycket att stå till svars för och man undrar verkligen hur mycket tålamod klubbledningen har nu när det i teorin bör finnas tillräckligt med pengar att ersätta norirländaren.

Rykten och definitivt vissa TV-bilder, exempelvis en iskall blick från Jamie Vardy mot Rodgers, säger att omklädningsrummet tappat förtroendet.

Inför matchen rapporteras det om inga nya skador.

Hemmalaget Brighton däremot har haft en fantastisk start på säsongen med en fjärdeplats i skrivande stund inför söndagens match, enda plumpen en uddamålsförlust mot Fulham.

Tränaren Graham Potter, inne på sin fjärde säsong i klubben, är definitivt en av ligans bästa tränare då han med begränsade ekonomiska resurser lyckas skapa en konkurrenskraftig trupp.

Lägg därtill att Potter tappat två av sina bästa spelare i Yves Bissouma till Spurs och Marc Cucurella till Chelsea så kan man definitivt klassa säsongsstarten som lyckad.

På skadelistan finns Adam Lallana, Jeremy Sarmient och Jakob Moder men  Joel Veltman återvänder samt så välkomnar Brighton nyförvärvet Billy Gilmour.

Matchinfo:
Vad? Premier League Omgång 6
När? Söndag 4/9, kl. 15:00
Var? AMEX Stadium, Brighton

Adam Bills2022-09-03 19:35:20
Author

Fler artiklar om Leicester