Inför Huddersfield- Sheffield United
Sheffield United möter Warnocks Huddersfield på torsdag. Kan Sheffield United vinna mot sin tidigare manager?

Inför Huddersfield- Sheffield United

Sheffield United åker till Huddersfield för att möta Neil Warnocks gäng på torsdag kväll. Kan Sheffield United vinna mot sin gamle manager?

På torsdag kväll åker Heckingbottom och Sheffield United till Huddersfield. En intressant match väntar mot ett hemmalag som jagar nytt kontrakt och är hungriga på att fixa detta redan innan den sista omgången. För Sheffield Uniteds del gäller det att avsluta säsongen på ett snyggt sätt och kanske testa en del spelare som inte har fått så mycket speltid. Vem vet hur Heckingbottom tänker kring den här matchen?

Redaktionen tycker och tror att Heckingbottom kommer att spela med Foderingham i målet. Han har varit stabil sedan han kom tillbaka efter sin avstängning. I försvaret fortsätter Egan och Robinson tillsammans med Basham. Tror han nu låter Ahmedhodzic vila då det är en bortamatch. Han kan ju redan ha blivit pappa när matchen spelas. På mitten fortsätter Bogle, McAtee, Baldock, Norwood och Doyle.  Det är troligt att här görs många byten i den andra halvleken. Här finns möjlighet att ta in Fleck, Coulibaly, Berge. När det gäller anfallet så tror redaktionen att Heckingbottom kommer att spela med Ndiaye och Jebbison. Den senare spelade riktigt bra senast och förtjänar att inleda den här matchen. Här kan man alternera med Sharp och McBurnie när det kommer till eventuella byten i den andra halvleken.

Detta är den nästsista matchen för säsongen. På måndag spelas den sista omgången av Championship och sedan väntar förberedelser ända fram till att nästa säsong som börjar den 12-13 augusti. Vi hoppas på att The Blades kan avsluta säsongen på ett snyggt sätt!Eventuell laguppställning för Sheffield United på torsdag kväll:

Foderingham
Basham
Egan
Robinson
Bogle
Baldock
McAtee
Norwood
Doyle
Ndiaye
Jebbison

Motståndarna
Neil Warnock och hans Huddersfield ligger just nu på en 21: a plats i tabellen med 47 inspelade poäng på 44 matcher. Man har tre poäng ner till Reading som ligger under nerflyttningssträcket. Lagen möts dessutom i den sista omgången. Redaktionen tror dock att Warnock vill säkra kontraktet redan på torsdag kväll. Matcherna mot Warnock har alltid en speciell karaktär på grund av hans långa historia med The Blades och matchen på torsdag blir inget undantag. Huddersfield har visat på god form och bland annat vunnit mot lag som Middlesbrough, Watford och Millwall vilket imponerar. Spelare som har imponerat och som Sheffield United måste ha koll på är följande:

Rhodes med 6 mål, Pearson med 5 mål, Ward med 4 mål och 4 framspelningar, Koroma med 3 mål och 1 framspelning samt Rudoni med 2 mål och 5 framspelningar. 

Ser fram emot Warnocks presskonferens inför matchen. De är alltid roliga och kanske han också hyllar Heckingbottom för att ha tagit Sheffield United tillbaka till Premier League. Vi får se!


De 10 matcherna mellan lagen i Huddersfield:

2022-02-12.  Huddersfield- Sheffield United 0-0
2012-02-14.  Huddersfield- Sheffield United 0-1
2008-08-27.  Huddersfield- Sheffield United 1-2
2001-03-17.  Huddersfield- Sheffield United 2-1
1999-10-02.  Huddersfield- Sheffield United 4-1
1998-09-05.  Huddersfield- Sheffield United 1-0
1997-08-30.  Huddersfield- Sheffield United 0-0
1997-03-31.  Huddersfield- Sheffield United 2-1
1995-09-24.  Huddersfield- Sheffield United 1-2
1989-01-07.  Huddersfield- Sheffield United 0-1

Statistik.    10.    4.    2.    4.    9-11

Up The Blades 


UTB 

Ola Paulsson 2023-05-02 08:07:19
Author

Fler artiklar om Sheffield U