Inför: Leicester - Southampton

Inför: Leicester - Southampton

Leicester jagar säsongens första trepoängare när Southampton gästar King Power Stadium på lördagseftermiddagen.

Båda lagen har spelat in vardera poäng efter två omgångar och befinner sig på femtonde respektive sjuttonde plats i tabellen.

Rävarna kommer senast från en tuff bortamatch mot Arsenal där man åkte på förlust med 4-2.  Southampton spelade samtidigt hemma mot Leeds i en match som slutade 2-2. 

Veckans stora snackis har handlat om Wesley Fofanas eventuella flytt till Chelsea som nu verkar vara nära. Fransmannen ska enligt uppgifter valt att inte stå med i Leicesters trupp till morgondagens match, detta för att driva på en försäljning. Om detta stämmer så hoppas jag att vi tar emot pengarna och säljer honom snarast. Spelare med sånt barnsligt beteende kan vi göra oss av med, pinsamt Fofana.

Leicester saknar fortfarande Ricardo Pereira och Ryan Bertrand. Harvey Barnes kan finnas med imorgon efter en kortare skadefrånvaro. 

Spelschemat framöver ser tufft ut med matcher mot Chelsea, Manchester United och Brighton. Matchen imorgon är därför väldigt viktigt. Vi riskerar annars att få vänta länge för säsongens första trepoängare. 

Southampton har inte vunnit över Leicester sedan januari 2020, den sviten ser vi till att förlänga imorgon.

Matchinfo:

Vad? Premier League Omgång 3
När? Lördag 20/8, kl. 16:00
Var? King Power Stadium, Leicester 
 

Ludvig Heinz2022-08-19 17:41:00
Author

Fler artiklar om Leicester