Inför Newcastle - Leicester

Inför Newcastle - Leicester

"Är detta matchen då James Maddison blir övertygad att krita på ett kontrakt med Newcastle?"

Matchen som alla skator väntat på. Vid poäng så säkrar skatorna Champions League fotboll på St: James Park till nästa säsong. Vid förlust så blir det en onödig måstematch på Stamford Bridge med krav på 3 poäng. 
Ja denna match är ingen vanlig match, det är så mycket som står på spel och inte nog med det så finns det två namn i Leicesters trupp som länkats hårt med Newcastle hela säsongen. 
Wor Flags har bett samtliga besökare att vara på plats 15 min innan avspark, något som brukar generare en energisk atmosfär. Är detta matchen då James Maddison blir övertygad att krita på ett kontrakt med Newcastle?
Joe Willock fick haltande avbryta i matchen mot Brighton och förväntas vara borta från spel i minst 6 veckor (spekulationer) med sin skada.
I Joe:s frånvaro så öppnas det upp för den egna tallangen "Geordi Maradona" (Eliot Anderson) som under säsongen gjort flera inhopp. 
Sista hemmamatchen för säsongen och truppen lär vilja säkra Chamions League samt skicka ett varmt tack till Toon Army för stödet under säsongen likt man gjorde under förgående säsongs avslutande hemma match emot Arsenal.

Leicester kommer till katedralen med hoppet om att vinna matchen, vid en förslust så är degraderingen till Chamionship ett faktum.
Det är inte mycket som talar om en ev vinst, men faktum är att Newcastle har haft det svårt emot motståndet på den haltande halvan av tabellen.
Skatorna måste se upp för Leicester och underskatta motståndaren.


Avspark: 21:00
Plats: St: James Park
TV: Visat Sport Premium
HOWAY THE LADS

Johannes Lindholm2023-05-22 06:36:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies