Inför Sheffield United- Blackpool
Skadorna hopar sig i Sheffield United. Förhoppningsvis kommer Egan att spela på lördag!

Inför Sheffield United- Blackpool

Viktig match väntar på lördag när Sheffield United möter Blackpool på Bramall Lane.

På lördag är det dags för ny match på Bramall Lane och den här gången är det Blackpool som kommer på besök. Ett ovisst möte väntar mellan ett fortsatt skadedrabbat hemmalag mot ett pånyttfött bortalag. Trots alla skador ligger Sheffield United fortfarande kvar i serieledning vilket känns konstigt efter förra veckans dåliga resultat. Det gäller nu för Sheffield United att hitta tillbaka till sitt vinnande spel som har gett laget så många poäng under inledningen av säsongen. När det gäller laguppställningen så tror redaktionen att Heckingbottom kommer att spela med Foderingham i målet. När det gäller försvaret fortsätter Egan och Basham tillsammans med Gordon om inte Ahmedhodzic är spelklar för då går han in direkt. Om vi kikar vidare på mitten så skulle man kunna tro att dessa fem spelar: Osborn, Norwood, McAtee, Doyle samt Ndiaye. 

Framåt för Sheffield United bör McBurnie vara tillbaka efter sin avstängning och han kommer troligen att spela med Brewster som gjorde mål senast. 

Detta är en mycket eventuell laguppställning som mycket väl kan vara fel då vi i skrivande stund inte riktigt vet vilka som kan komma tillbaka från sina skador. Enligt en rapport ska Heckingbottom vara missnöjd med träningsfaciliteterna när de håller på att bygga om ute på Shirecliffe. Låt oss hoppas att någonting händer på lördag och att vissa spelare börjar att återvända till spel igen. En seger hade varit väldigt nödvändig och behövlig för Sheffield United och dess supportrar. Så kom igen Sheffield United!!

Eventuell laguppställning för Sheffield United på lördag:

Foderingham
Basham
Egan
Gordon
Osborn
Norwood
McAtee
Doyle
Ndiaye
McBurnie
Brewster

Motståndarna
Blackpool gör sin andra säsong i The Championship och ligger just nu på en 19: e plats med 15 inspelade poäng och 4 poäng över nedflyttningsstrecket. Den andra säsongen är oftast mycket tuffare då motståndarna har bättre koll på laget. Detta har dock inte hindrat The Seasiders från att imponera under de senaste två matcherna. Man kryssade 0-0 på bortaplan mot Sunderland och i den senaste omgången vann man med klara 3-1 mot Watford hemma på Bloomfield Road. Spelare som har imponerat är bland annat Yates med 4 mål, Corbeann med 3 mål, Bowler med 2 mål samt Madine, Lavery och Connolly med var sitt mål framåt. Laget kommer troligen ställa upp väldigt defensivt och det gäller för Sheffield United att kunna dyrka upp detta försvar för att kunna plocka hem alla poängen. Det kommer inte att bli lätt och under förra säsongens två möten gjorde The Blades inget mål mot Blackpool. Vi hoppas på att vi nu kan få lite revansch för den dåliga effektiviteten i de matcherna.

De 10 senaste matcherna mellan lagen på Bramall Lane:

2021-10-30.  Sheffield United- Blackpool 0-1
2015-08-22.  Sheffield United- Blackpool 2-0
2009-03-10.  Sheffield United- Blackpool 2-2
2007-12-26.  Sheffield United- Blackpool 1-1
1993-10-05.  Sheffield United- Blackpool 2-0
1989-02-25.  Sheffield United- Blackpool 4-1
1981-10-31.  Sheffield United- Blackpool 3-1
1980-09-16.  Sheffield United- Blackpool 4-2
1979-09-18.  Sheffield United- Blackpool 3-1
1978-04-01.  Sheffield United- Blackpool 0-0

Statistik:   10.   6.    3.    1.   21-9


Up The Blades 


UTB 
 

Ola Paulsson 2022-10-12 11:33:00
Author

Fler artiklar om Sheffield U