Inför Sheffield United- Hull
Kommer Ndiaye att spela på fredag mot Hull. Redaktionen hoppas verkligen på detta och en ny seger!

Inför Sheffield United- Hull

På fredag kväll möter The Blades Hull på Bramall Lane. Två lag i bra form ställs mot varandra i en intressant match.

På fredag kväll är det dags för ny match på Bramall Lane. Den här gången kommer Hull på besök. En ny tuff och intressant match väntar där Sheffield United återigen är favorit. Sheffield United är favorit och ska i normala fall vinna den här matchen. Dock är fotbollen inte alltid normal utan udda saker kan hända. Det som oroar är om Ndiaye kommer att starta eller om han är skadad. I laguppställningen nedan väljer redaktionen att tro på att han kan spela. När det gäller matchen så hoppas redaktionen inte på en upprepning från förra årets mållösa match på Bramall Lane mellan lagen.

När det gäller laguppställningen så tror redaktionen att Heckingbottom kommer att spela med Foderingham i målet. Han har gjort bra insatser trots att han släppt in mål i de senaste matcherna. I försvaret fortsätter Egan och Ahmedhodzic tillsammans med Robinson. Här kan man alternera med Basham. På mitten fortsätter Norwood, Berge, Osborn, McAtee och Bogle. Detta mittfält känns mycket bra. Här kan man även plocka in Lowe eller Doyle. När det gäller anfallet så tror redaktionen att Heckingbottom kommer att spela med Ndiaye (om han är OK) och Jebbison som har gjort bra insatser. Här är det ju möjligt att även plocka in Sharp. 

Skadeläget är lite oroande. Tabellen är desto roligare att läsa. Just nu är det 11 poäng ner till tredjeplatsen och det viktigaste är att Sheffield United fortsätter att vinna och plocka poäng. Ju fler vinster och poäng desto svårare för lagen längre ner i tabellen. Vi hoppas på att spelare som McBurnie, Brewster, Fleck, Baldock och Stevens snart är tillbaka i spel. 

Nu hoppas vi på en ny trepoängare på fredag!!  Kom igen Sheffield United och vinn!!

Eventuell laguppställning för Sheffield United på fredag kväll:

Foderingham
Egan
Ahmedhodzic
Robinson
Norwood
Bogle
Berge
Osborn
McAtee
Ndiaye
Jebbison

Motståndarna
Hull ligger just nu på en 16: e plats i tabellen med 34 inspelade poäng. Under de senaste matcherna har man lyckats vinna mot Wigan och Birmingham City på bortaplan samt spelat oavgjort mot Huddersfield på hemmaplan. Detta har gjort att Roseniors lag har lyft i tabellen till en respektabel 16: e plats. Målet är att hålla sig kvar i Championship och i nuläget ser det ljust ut. Spelare som har imponerat och som Sheffield United måste ha koll på är definitivt Estupinan som har gjort hela 12 mål. En grymt imponerande anfallsspelare som det gäller att ha extra koll på. Andra spelare som har imponerat är bland annat Tufan med 4 gjorda mål samt Slater och Greaves med 3 gjorda mål vardera. I höstas vann The Blades med 2-0 på bortaplan. Senast man möttes på Bramall Lane var för ungefär ett år sedan och då slutade matchen 0-0 trots kraftig press från hemmalaget den gången. 

De 10 senaste matcherna mellan lagen på Bramall Lane:

2022-02-15.  Sheffield United- Hull 0-0
2018-10-06.  Sheffield United- Hull 1-0
2017-11-04.  Sheffield United- Hull 4-1
2010-12-26.  Sheffield United- Hull 2-3
2009-02-14.  Sheffield United- Hull 1-1
2008-04-19.  Sheffield United- Hull 2-0
2006-04-06.  Sheffield United- Hull 3-2
1989-09-23.  Sheffield United- Hull 0-0
1987-10-03.  Sheffield United- Hull 2-1
1986-12-26.  Sheffield United- Hull 4-2

Statistik.  10.  6.   3.   1.  19-10


Up The Blades 

UTB 

Ola Paulsson 2023-01-16 20:25:28
Author

Fler artiklar om Sheffield U