Inför: Tottenham - Leicester
Du hänger löst nu Brendan Rodgers, dags och plocka poäng.

Inför: Tottenham - Leicester

Premier League återupptas och Leicester åker till huvudstaden för att jaga säsongens första seger.

Det är svårt att veta om ett kort uppehåll i det tajta matchandet är någon fördel för Brendan Rodgers och hans Leicester. Inledningen av säsongen har varit under all kritik och lagets sammanhållning verkar inte heller vara på topp. Förutsättningarna inför matchen mot ett starkt Tottenham på bortaplan hade kunnat vara betydligt bättre och mentalt har jag nog redan ställt in mig på en förlust. 

Leicester var senast i spel för två helger sedan då man besökte sydkusten och Brighton. Kelechi Iheanacho ingöt hopp om tre poäng när han efter minuten spelad sköt Rävarna upp i ledning. Förhoppningarna dog snabbt då Brighton spelade ut Leicester resterande delen av matchen och resultatet skrevs till 5-2. 

Tottenham har inlett ligaspelet betydligt bättre och kommer till morgondagens match med fyra segrar och två oavgjorda. Spurs kommer däremot senast i veckan från en förlust i Champions League hemma mot Sporting med 0-2. Det är ingenting som gör mig mer hoppfull dock, fortsatt är Spurs många klasser bättre än Leicester just nu. 

Leicester kommer till matchen utan Ricardo Pereira och Ryan Bertrand. Frågetecken kring Dennis Praet. Nyförvärvet Wout Faes ska vara aktuell till morgondagen och jag hoppas att han får chansen från start. 

Hemmalaget Tottenham uppges endast sakna Lucas Moura

Vad blir det för match imorgon? Brendan Rodgers sista eller början på en vändning? Jag räknar iallafall med förlust och väljer att skicka med ett tips till alla PL Fantasy-spelare. Imorgon kan en triple captain på Harry Kane ge massvis med poäng!

Matchinfo: 

Vad? Premier League Omgång 7
När? Lördag 17/9, kl. 18:30.
Var? Tottenham Hotspur Stadium, London

Ludvig Heinz2022-09-16 23:20:00
Author

Fler artiklar om Leicester