Kai Havertz hoppas att lagets form håller i sig

Kai Havertz hoppas att lagets form håller i sig

I helgens match mot Everton kan Chelsea vinna sin fjärde match i rad vilket är väldigt sällsynt denna säsongen. Havertz är en av många spelare som verkligen har steppat upp nu när laget äntligen har börjat hitta en positiv form.

Inför helgens match på Stamford Bridge intervjuades Havertz (finns på Chelseafc.com) om hans form och lagets positiva framsteg den senaste tiden. Tysken är nu fokuserad på att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt för klubben.

   —Vi har vunnit tre matcher i rad och jag har lyckats att göra några mål, så jag har en bra känsla just nu. Nu har vi även blivit mer jämna och vill fortsätta på samma sätt nu. När vi vinner matcher är alla glada, jag hoppas att vi kan fortsätta med det på lördag, säger Havertz.

Tysken fortsätter sedan med att prata om hans vilja att hjälpa laget framåt.

   —Stämningen är bra, vi håller alltid ihop och arbetar stenhårt varje dag. Nu handlar det om att prestera och på lördag är det nästa tillfälle för oss att kunna vinna. Om jag gör mål vore det underbart. Jag är glad när jag gör mål men det viktigaste av allt är att hjälpa laget att vinna, det är vårt huvudfokus, säger Havertz.

Källa: Chelseafc.com
 

Linus SjöströmLinussjostrom992023-03-16 16:53:48
Author

Fler artiklar om Chelsea