Leicester - Crystal Palace 0-0

Leicester - Crystal Palace 0-0

Mållöst efter en händelsefattig tillställning på King Power Stadium.

Ett byte noterades i Brendan Rodgers startelva gentemot förlustmatchen senast borta mot Bournemouth. 

Lagkaptenen Jonny Evans, som dragits med en del skador, hade problem med en vad och tvingades se matchen från läktaren. Han ersattes av Daniel Amartey samtidigt som Youri Tielemans tilldelades kaptensbindeln. 

Första halvlek var både chans- och tempofattig. Leicester styrde stora delar av spelet men tillbringade större delen av halvleken med att passa runt i backlinjen. 

De få chanserna som uppstod skapades via Harvey Barnes som under perioder glänste till med fina kombinationer på sin vänsterkant. 

Den andra halvleken bjöd liksom den första på väldigt dålig underhållning. Leicester fortsatte spela i backlinjen och hade väldigt svårt att skapa chanser mot ett bra försvarande Crystal Palace. 

Brendan Rodgers spelade ut sina offensiva kort och bytte in både Jamie Vardy och Kelechi Iheanacho. Byten som tyvärr inte gjorde någon stor skillnad. 

Matchen kändes till stora delar som en riktigt dålig tv-serie som man tvingat sig själv att se för att få veta hur den slutar. Det var därmed en lättnad när domaren efter långa 45 minuter satte pipan i munnen och blåste av matchen. 

Nu väntar veckoomgång och Leicester möter Leeds på torsdag. 

Ludvig Heinz2022-10-15 23:14:00
Author

Fler artiklar om Leicester