Nottingham Forest har bestämt sig gällande Ibrahim Sangares framtid i klubben

Nottingham Forest har bestämt sig gällande Ibrahim Sangares framtid i klubben

Trots ivorianens motiga säsong, så står de röda bakom sin rekordvärvning, och hoppas att även supportrarna kommer att göra detsamma

Nottingham Forest mittfältare Ibrahim Sangare är klubbens dyraste värvning någonsin, med ett pris på £30m från PSV Eindhoven. 

Säsongen 2023/24 blev dock inte vad de röda och spelaren själv hade hoppats på, då det blev endast 17 matcher totalt. Det finns till ivorianens försvar en del negativa faktorer som störde. En av dessa var Afrikanska mästerskapen i januari, och hade drabbats av malaria när han återvände. Sangare gäckandes även av ett antal små skador, som hindrade honom på planen.



Det verkar ändå som att klubben inte vill släppa mittfältaren ännu, då man tror att en riktig försäsong kommer få 26 åringen på rätt spår igen. 

När det det gäller supportrarna så råder det delade meningar om honom. När Nottingham Forest nu verkar att ha bestämt sig för att ge Ibrahim ytterligare en chans att visa vad han kan, så är förhoppningsvis även publiken på City Ground med och ger sitt fulla stöd.

Att det ändå kan bli en försäljning ska inte uteslutas om rätt pris dyker upp, men enligt medier har turkiska Galatasaray lagt ett bud på £17m. Vilket får anses som ett för lågt bud, men osvuret är bäst beroende på FFP(Financial Fair Play).

Magicforest@janne25guss2024-06-27 12:45:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg