Spelarbetyg Arsenal 5-0 Chelsea

Spelarbetyg Arsenal 5-0 Chelsea

Att ens sätta ett betyg efter den här matchen och den genomklappning de gör i den andra halvleken är omöjligt, min supporterhjärna skriker sälj skiten. Så här nedan finner ni laget som denna tisdagskväll bjöd oss på en allt annan än godkänd insats, det var rent bedrövlig spel vi fick se.

Betyg
1 – Dålig
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Mästerlig


Vem som ska få bära hundhuvudet, det finns många vi kan peka på:

Ledningen som värvar ungt, oerfaret och med prislappar högt över spelarnas egentliga värde sett till prestationerna på plan. Vi saknar en stomme av spelare som det går att luta sig mot när det - som i denna match - blåser orkanvindar där ute på planen. 

Pochettino som trots allt är den som ska leda laget och därför får stå i skottlinjen.

Spelarna som torts sin inga ålder borde kunna prestera bättre – fungerar det inte där ute, gå tillbaka till grunderna, spela enkelt. Det ska de klara utan att tränaren står och skriker på dem.

Fysteamet – att ha så många spelare på skadelistan kan inte ses som ett godkänt resultat på fysträningen. Ett par spelare borta till följd av skador så här långt in i säsongen, kan vi accepter. Det här får mig att undra om de köpt träningsprogram på nätet – allmänna som passar alla som vill hålla igång. Det är dags att plocka fram individuella träningsplaner och börja från noll – en elva på skadelistan är aldrig okej.

Alla spelare får  underkänt på insatsen denna match, Petrovic höll väl nere siffrorna men att släppa in 5 mål är oacceptabelt. jag saknar ord för att beskriva deras insats: 

(4-2-3-1)
Djordje Petrovic –  0
Alfie Gilchrist (78’) – 0
Benoit Badiashile – 0
Axel Disasi – 0
Marc Cucurella – 0
Moises Caicedo – 0
Enzo Fernandez (66)– 0
Connor Gallagher – 0
Noni Madueke (78’) – 0
Mykhailo Mudryk (66)– 0
Nicolas Jackson – 0

Matchens Lejon – Arsenal som gav oss en lektion i hur man spelar skolboksfotboll….

Inhoppare
Trevoh Chalobah (66’) – 0
Raheem Sterling (66’) – 0
Cesare Casadei (78’) – 0
Thiago Silva (78’) – 0
 

Sofia Almroth@AlmrothSofia2024-04-23 23:07:00
Author

Fler artiklar om Chelsea