Spelarbetyg: Manchester United - West Ham
Höjlund öppnade målskyttet i United 3-0 vinst mot West Ham

En komfortabel seger för United när West Ham besegras med klara 3-0. En skön seger för United som för blott tredje gången denna säsong fick hålla nolla hemma på Old Trafford i Premier League. Enda orosmomentet efter matchen var egentligen den misstänkta skadan på Martinez som fick utgå efter 70 minuter. Vi får hålla alla tummar för detta inte är någon ny skada på mittbacken.

Andre Onana: 5
Gör en jätteräddning på West Hams första riktiga chans i matchen. Fortsätter spela säkert matchen igenom.

Diogo Dalot: 6
Kommer in centralt i uppspelsfasen många gånger i matchen för att underlätta i uppspelen. Håller även riktigt bra koll på Kudos i första halvlek, vilket gör att Kudos byter kant till andra halvlek. Följer med bra upp i anfallen matchen igenom. Gör även en jättebrytning på Bowens friläge i andra halvlek. En av de bästa matcherna han gjort i United tröjan.

Harry Maguire: 5
Många fina passningar inledningsvis både när han krossar bollen men också att hanhittar in mellan West Hams lagdelar med bollen flera gånger. Gör flera viktiga brytningar i West Hams uppspelsfas när han bryter in framför sin motståndare. Håller på att ställa till det i början av andra halvlek men Emerson skott går över. Stabil insatts överlag.

Lisandro Martinez (Ut 70’): 5
Ger bort ett en billig frispark i början av matchen. Efter det så spelar han prickfritt. Visar återigen klass med sina brytningar och sin vänsterfot. Tråkiga bilder när han får utgå i matchminut 70' då han lämnar med en misstänkt skada.

Luke Shaw ( Ut 87’): 5
Följer med bra upp på sin kant som vanligt. Likt Dalot gör i första halvlek så tar Shaw hand om Kudos på ett föredömligt sätt i andra halvlek och ger honom inte en millimeter för att få upp sin fart. Bra samspel med Rashford matchen igenom.

Casemiro: 6
Klassbrytning som föranleder United första mål.  Ligger rätt i planen och visar flera gånger sin spelskicklighet när han hittar in med bollen till de offensiva spelarna. Verkar som han hittat tillbaka till sin gamla fina form igen.

Kobbie Mainoo ( Ut 64’): 5
Går det ens stressa upp honom? Jag tror inte det! Lugn med bollen och hittar alltid en fri medspelare. Samspelet med Casemiro växer även det för varje match.

Alejandro Garnacho: 6
Blir ofta avväpnad när han försöker utmana i första halvlek. Bra löpning som öppnar upp för Höjlund vid första målet. Fortsätter utmana och det ger resultat tidigt i andra då hans skott styrs in i mål av en West Hams back. Rullar även in sitt andra mål för matchen på en fin omställning.

Bruno Fernandes: 6
Stannar upp spelet vid ett flertal tillfällen i första halvlek. Ökar sitt tempo i andra och ligger bakom mycket av det United skapar då. Växer ut till United bästa i andra halvlek med hans defensiva jobb samt de offensiva kvaliteterna han bidrar med.

Marcus Rashford: 5
Snabba fötter vid ett flertal tillfällen där han går förbi sin motståndare. Kommer till några fina lägen men får inte till avsluten. Bra jobb i defensiven matchen igenom.

Rasmus Höjlund ( Ut 88’): 5
Födelsedagsbarnen öppnar målskyttet med ett distinkt avslut efter 24 minuter. Ganska anonym efter sitt mål tyvärr men visar att han är en bra uppspelspunkt flera gånger när möter bollen och fördelar den fint till medspelarna.

Inhoppare:

Scott McTominay in 64’: 5

Inget mål för Scott men däremot en fin assist till Garnachos 3-0 mål.

Raphael Varane In 70’: 5
En dag på jobbet för Varane.

Victor Lindelöf in 88':
Spelade för lite för att betygsätta

Antony in 88':

Erik ten Hag: 5
Gör endas en förändring mot matchen i onsdags. Det är Harry Maguire som kommer in stället för Varane. Köper det bytter rakt av då Harry vissa att han höjt sig rejält i år samt Varane skadehistorik. Tycker även att matchplanen är bra matchen igenom. Är vissa stunder vi backar hem för långt och ligger inte tillräckligt nära West Hams spelarna, men det tar vi oss ur ganska fort. Verkar som han hittat sin starelva nu och vi får hoppas han får fortsätta med denna och slippa skador resten av säsongen nu.

Hur mår ni efter dagens match? Kommentera gärna nedanför.