Spelarbetyg: Nottingham Forest 1 Brentford 1

Nottingham Forest får med sig ett oavgjort resultat mot Brentford, sedan Nicolás Domínguez kvitterade i andra halvlek.

Nottingham Forest startar matchen bra, men precis som i de tidigare två matcherna på City Ground, så tappar man kommandot efter ca 20 minuter. Trots en antal målchanser och ett mål av Awoniyi, som efter VAR granskning dömdes bort för offside, så hände ingenting i första halvlek som är värt att skriva om.

Den andra halvleken blev desto intressantare, och direkt i inledningen är bortalaget mycket nära ett ledningsmål. Då Turner har bollen vid sina fötter, men ser inte spelaren som är på väg att runda honom. I sista stund lyckades Boly avvärja hotet. De rödas inledning är inte någon höjdare, och som ett brev på posten så tar bina ledningen på en frispark orsakad av Niakhate, som dessutom får sitt andra gula kort. Forest replikerar trots att laget är reducerade till tio spelare, när inhoppare Toffolos inlägg hittar Domínguez, som lobb nickar in kvitteringen. De röda får resten av matchen ägna sig åt försvarsspel, och lyckas till slut rädda en poäng.

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg