Wales - England 0-3
We're on our waaaay.

England avancerade komfortabelt till sextondelsfinal genom seger mot Wales.

Det blev ett planenligt avancemang för England till sextondelsfinal med seger mot nationsrivalerna Wales i fotbolls-VM.

Efter en väldigt oansenlig första halvlek blixtrade det till rejält i början på den andra halvleken signerat Marcus Rashford och Phil Foden.

Rashford och Foden två nya ansikten i startelvan på vardera sida av Harry Kane, nya i elvan efter svaga insatser från Raheem Sterling och Mason Mount i båda de inledande matcherna. De två Manchesterfödda grabbarna tackade för förtroendet.

Foden vinner en frispark åt England en bit ut som Rashford magnifikt smackar in i mål. 0-1!

En knapp minut senare utökar Foden själv till 0-2 på Harry Kanes inlägg och efter timmen spelad avslutar Rashford själv igen men i öppet spel till 0-3 via Danny Ward. Spiken i kistan.

Utlösande insatser för båda och i synnerhet Rashford som dras med rejäla mentala spöken efter sin straffmiss i EM-finalen 2021.

På söndag kväll möter gruppvinnaren England tvåan från grupp A, Senegal. Vidare från grupp A går även USA som ställs mot Nederländerna.