Tillbaka mot toppen igen, svensken nätade för första gången

Det var i måndags som Panathinaikos hade en lurig match mot Lamia på bortaplan, Jovanovic hårt pressad men hade inte en ända svett droppe i ansiktet, men ändå en match som inte var övertygande men vad gör det när man tar med sig 3 pinnar hem? Även svensken Lundqvist gjorde sitt första mål i den gröna tröjan.

Jovanovic valde att ge förtroende till i stort sätt samma lag som alltid mot Lamia. Var det rätt? en svår fråga eftersom spelet övertygade inte utom i slutet men vi vann ju dock. Även faktum att Lamia tog ledningen med 1-0 i 35 minuten och det gjorde en nervös att detta skulle bli ett katastrofalt år. I andra halvlek gav Jovanovic det en kvart ungefär sen började olika byten rulla på vilket var en avgörande faktor till den vunna matchen. I 56 minuten gjorde svensken Lundqvist mål efter en fin kombination från vänsterkanten där Chatzigiovanis stack ut som vanligt. Sen föll matchen mer och mer åt Panathinaikos håll och de visade stolthet när de spelade det var liksom bara en tidsfråga när 1-2 målet skulle komma men bollen ville inte in. Tills i 86 minuten domaren väljer att gå ut och titta på en VAR situation som även leder till straff där vår egen Immobile ( Macheda) sätter sin straff kyligt efter det försökte bara Lamia få in en boll vilket gav kontringsmöjligheter där även Mauricio gjorde 1-3 för vårt vackra lag. Det visar sig gång på gång att Panathinaikos är ett av de bästa lagen i Super League på att kontra!

Nu är det bara att ladda mot Panetolikos hemma på apostolos nikolaidis stadion denna helgen där man bara ska plocka 3 nya poäng.
Även stort grattis till basketlaget som besegrade Olympiakos i veckan!