Lagbanner
AFC kontrakterar ung anfallstalang!
Foto: AFC Eskilstuna

AFC kontrakterar ung anfallstalang!

Den spännande anfallaren Jeremia Vikingsson har skrivit A-kontrakt med AFC på 3,5 år!

Under måndagskvällen presenterade AFC att man knyter åt sig Jeremia Vikingsson som har 24 poäng på 12 U19-matcher den här säsongen. Kontraktet med talangen är skrivet på 3,5 år! 

Jeremia Vikingsson, född 2005 har Katrineholms AIK som moderklubb, och har sedan tagit vägen från Åtvidabergs FF till AFC Eskilstuna. Vikingsson som har tränat med A-laget senaste månaden har gjort 15 mål för AFC's U19-lag i år och U19 tränare Robert Graa Holegård beskriver spelaren som en poängspelare, skicklig 1 mot 1 och ganska "osvensk" i sin spelstil. 

På frågan hur snabbt vi får se Vikingsson i Superettan svarade anfallaren själv: "I min värld håller jag måttet redan idag, så måste man tänka, jag vill absolut inte framstå sopm kaxig men man måste ju tro på sig själv. Det är verkligen superkul att få den här chansen men jag är här för att jobba hårt. Jag kommer att göra mitt bästa för att visa att jag förtjänar den här chansen". 

AFC Eskilstunas nästa match spelas på lördag den femte Augusti, när Östers IF kommer på besök till Tunavallen. Hoppas vi ses då!

Forza AFC! 

Isac Vestholmisac.w@live.seTwitter: Isacvestholm2023-07-31 20:51:50
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna