Bosko Orovic förlänger sitt kontrakt

Bosko Orovic förlänger sitt kontrakt

Tre nya år för Bosko Orovic som chefstränare! Det står klart efter att ett avtal som sträcker sig töver säsongen 2026 har signerats.

”Utsikten känns som min klubb. Jag känner mig hemma här, det här högt i tak och ingen politik eller rävspel utan det handlar om fotbollen och det är vad jag vill hålla på med. Även om vi inte alltid har samma åsikt om saker och ting så trivs jag med personerna i Utsikten. Det är en klubb med mycket hjärta!”.

”En annan sak som är viktig för mig att nämna är att jag de senaste åren tvingats gå igenom ett antal svåra händelser och där har alltid klubben ställt upp och stått bakom mig till 100%. Det belyser ytterligare vilken familjär klubb Utsikten är”.

Utsiktens sportchef Ingemar Lundin säger så här;

”Det känns väldigt bra att Bosko fortsätter hos oss och arbetar vidare med laget. Han har varit viktig för Utsiktens utveckling och de resultat laget har gjort under hans tid här talar för sig själva.”

”Jag vill verkligen framhålla människan Bosko. Han är rak och ärlig, och han håller vad han lovar. Så vi i klubben är väldigt glada att han förlänger sitt avtal med Utsikten”

Bosko Orovic anslöt till Utsikten sommaren 2016 och gjorde ett år i klubben under sin första sejour. I januari 2020 var han sedan tillbaka och har suttit stabilt på sin post sedan dess.

Totalt har nu Bosko coachat klubbens representationslag i snart fem år, vunnit Ettan Södra en gång, kvalificerat klubben till tre gruppspel i Svenska Cupen och vunnit 73 av 147 seriematcher (och endast förlorat 36).

Videointervju med Bosko hittar ni här: VIDEOINTERVJU

MW2023-09-17 11:50:00
Author

Fler artiklar om Utsiktens BK