Lagbanner
Spelarbetyg: Örebro SK - Trelleborgs FF

Spelarbetyg: Örebro SK - Trelleborgs FF

En match som egentligen summerar ÖSK inställning i matcherna den här säsongen. En imponerande inledning där man är oerhört effektiva i sitt anfallsspel. Men precis som många andra gånger tidigare faller man ihop och låter motståndarna komma in i matchen. Omgångens spelarbetyg är satta utav Volkan Yesil.

Skalan:

1 - Dålig
2 - Godkänd
3 - Bra
4 - Mycket bra
5 - Orvarklass


  John Alvbåge

Alvbåge får under vissa perioder en hel del skott mot sig och sköter det galant. Visserligen är det inte riktigt farliga skott men enhandsräddningen i första halvlek höll hög klass. Kan ej lastas för målen.

 

  Patrik Anttonen (UT 71')

Äntligen fick vi se de offensiva krafter som Anttonen besitter. Destovärre fick vi även de brister i det defensiva som Anttonen besitter. Många av Trelleborgs anfall kom på Anttonens kant och förhoppningsvis kan vi se en ändring på det i nästa match.

 

  Patrik Haginge

Första matchen som mittback för Haginge och sköter det trots allt bra. Trots många rusningar från Jensen är Haginge med i kamperna och lyckas hålla Jensen borta från att skapa de allra hetaste målchanserna.

 

  Magnus Wikström (BÄST I ÖSK) 

Vid Almebäcks frånvaro var Wikström tvungen att ta den stora rollen i försvaret och gör det som vanligt, bra. Trots en kollektiv kollaps i andra halvleken ska inte Wikström och de övriga försvararna ställas till svars. Bör dock visa större ledarskap nu när många spelare är borta. Räddar matchen och ser till att ÖSK tar 3 poäng genom nickmål i matchens slutminuter.

 

  Samuel Wowoah

Bra samspel med Valdet Rama på vänsterkanten och slår ibland några riktigt vassa inlägg. Har ett fruktansvärt bra vapen med sin vänsterfot och gjorde inga misstag. Bör dock våga vara lite mer offensiv.

 

  Fredrik Nordback

Inte samma spelartyp som Bedoya men gör det väldigt bra på mittfältet. Bra passningsspel och rörlighet på mittfältet. Bör våga utnyttja sitt passningspel lite mer och slå lite avgörande bollar. Faller i andra halvlek när Trelleborg kör över ÖSK de första 30 minuterna i andra halvlek.

 

  Magnus Kihlberg

Styr upp hela mittfältet i första halvlek med några magnifika tacklingar och långbollar. Faller dock ihop i andra halvlek när Trelleborg kör över ÖSK:s mittfält. Som ansvarig för det defensiva arbetet och "papparollen" på mittfältet får Kihlberg stå till last för den kollaps ÖSK utsätts för i andra halvlek.


  Nordin Gerzic

Sköter det offensiva väldigt bra och är ruskigt stark när det gäller att hålla i bollen. Slår en passning i världsklass till William Atashkadeh mål i första halvleken. En av få spelare som över hela matchen gjort en bra insats.


  Markus Astvald  (UT 80')

Astvald höjde sig lite jämfört med tidigare matcher men har fortfarande inte kommit till den nivå vi vet han kan prestera på. Gör några bra rusningar på högerkanten men slår för dåliga inlägg. Lyckas göra ett mål med ett bra skott men som Trelleborgs målvakt borde ha tagit.


  William Atashkadeh  (UT 83')

Första matchen från start och det tog bara 18 minuter innan han fick göra sitt första mål. Gör det bra i första halvlek men blir väldigt trött på slutet. Svårt och uträtta mycket då mycket av spelet är på kanterna

  Valdet Rama

Precis som många andra gånger gör han det bra i inledningen utav matchen för att sedan försvinna helt ur matchen. Måste bli mer jämn i sitt spel.

AVBYTARE

  Tommy Wirtanen (IN 71')

Ersätter Anttonen och hinner egentligen inte uträtta särskilt mycket under den tid han är på planen. 

 

Kushtrim Lushtaku och Robin Staaf spelade för kort tid för att betygsättas.

Volkan Yesil2011-06-13 21:40:00
Author

Fler artiklar om Örebro