William Milovanovic klar för Utsiktens BK
Välkommen William Milovanovic!

William Milovanovic klar för Utsiktens BK

Efter sex månader med FC Koper i Slovenien väljer William Milovanovic att flytta hem och skriva på för "Kiken". Milovanovic har skrivit under ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024.

Den 21 åriga defensiva mittfältaren ansluter efter en tid i FC Koper i Slovenien och om Milovanovic presterar på den nivå han gjorde 2022 så blir han ett väldigt fint tillskott i "Kikens" jakt på allsvenskt spel 2024.
Milovanovic är en hårt jobbande innermittfältare som inte lägger någonting emellan i närkamperna och ger blod svett och tårar för sitt lag.

”Det känns jättekul” säger William på Utsiktens hemsida. ”Jag ser fram mot att börja spela och förhoppningsvis vara med och föra Utsikten till allsvenskan. Jag har sett några matcher under våren och det har sett bra ut! Laget fajtas och de vinner. Jag kommer hit för att hjälpa klubben att nå sina mål”.



Efter en framgångsrik sejour i Utsikten 2022, på lån ifrån BK Häcken, så ville Utsikten värva in Milovanovic permanent då hans kontrakt med BK Häcken gick ut 2022-12-31. Milovanovic valde då ett utlandsäventyr med FC Kopa men hade svårt att slå sig in i startelvan, det blev endast två kortare inhopp under vårsäsongen.

Det Utsikten får hem är en spelare som inte är i matchform men som redan är väl insatt i hur Bosko Orovic vill att Utsikten skall spela och vilka krav som ställs på Milovanovic som spelare. 

”William känner klubben, människorna som arbetar i den och spelet laget spelar. Han visade under förra säsongen hur hans intensitet och arbetsmoral gör lagkamraterna bättre. Det här är en perfekt lösning” säger Bosko Orovic på Utsiktens hemsida.

Utsikten har haft en del skadeproblem under den senaste månaden och detta blir ett viktigt tillskott till att stärka och bredda truppen inför de sista 13 omgångarna i Superettan.

Varmt välkommen hem till Utsiktens BK, William!
 

MW2023-08-07 14:23:00
Author

Fler artiklar om Utsiktens BK