Arsenal Women: Kryss mot Juventus i Champions League

Damerna fortsätter sin marsch mot slutspelet i Champions League och tog sig till Turin för möte med den gamla damen- Juventus FC.
En tuff och intensiv match väntade och Gunners var utan Beth Mead som skadad korsbandet och är borta en längre tid. Istället var Vivianne Miedema med från start igen och bara hennes närvaro skapar oro i motståndarleden.
Men Juventus är ett välspelat och svårforcerat lag och hade ett par inloedande chanser innan Gyunners skapade två stpra chanser. Vadstenas egen Blackstenius fick frii lejd vid två tillfällen med Juventus målvakt Peyraud-Magnin gjorde en riktigt fin benparad på ett läge och 0-0 stod sig i paus.
Strax in i andra halvleken gjorde Juventus holländska kvicksilver Lineth Beerensteyn 1-0, då hon fick en löpboll och vinklade den förbi Manuela Zinsberger i Gunners mål. Men Gunners har också en holländska. Miedema dök upp på en hörna och kvitterade,