Hjärtekrossande förlust för Arsenal Women i Champions League semifinalen

Det är inte Gunners år.
Tyvärr.
Efter bländande starter fört U21, A-laget, damlaget och cup-resa för U18, så närmar vi oss slutspurten i allting och gårdagens avslutande minuter av damernas Champions League får agera en sammanfattning.Det vill sig helt enkelt inte. VfL Wolfsburg avgör med matchens sista spark(ja ungefär) och skickar tyskorna till final mot Barcelona.
Men det var ju så nära. Det var ju så verkligen nära.
En makalöst hedervärd insats av ett Gunners, som saknade fyra av sina absolut största stjärnor. En efter en har Miedema,Mead, Williamson och Little fått kliva av. Om man kort inser vilka spelare som Gunners saknar så är det
- Vivianne Miedema - ligans bästa målskytt de senaste säsongerna
-Beth Mead - Dam-EMs bästa spelare
-Leah Williamson - Gunners och Engelska landslagets kapten
- Kim Little - 140 landskamper för Skottland och Gunners-spelare sedan år tillbaka.
Utan dessa ställde sig Gunners mot Wolfsburg och drev dem till sista förlängsminuten då tyvärr tyskorna kapitaliserade på ett misstag och tog segern.

Arsenal tog ledningen genom Stina Blackstenius i första halvleken. Gunners var det bättre laget och hade också en annan chans då just Vadstenas stolthet återigen var framme och störde målvakten.
Men Wolfsburg kvitterade genom Jill Roord(f.d Gunners) som fick in bollen bakom Zinsberger strax före paus.
Ny halvlek och återigen var det Blackstenius som petade in bollen, men den här gången dömdes målet bort på grund av VAR och det blev en rejäl kraftmätningn inför 60000 på Emirates Stadium. Bökjande spel och mycket kamp. Helt plötsligt stod det 2-1 till Wolfsburg. Rutinerade Popp nickade in bollen.
Nervdaller igen hos lagen. Mer kamp. En del växeldragningar och nya spelare som ersatte trötta spelare.
Gunners kvitterar genom nick av Jennifer Beattie, som tar matchen till förlängning.
2-2 efter full tid.

Det var trötta ben från båda håll och längtan efter straffar. Men Gunners vilja att spela ut bollar från målvakten straffade sig, då Lottie Wubben-Moy blev av med bollen och inhopparen Brand gör 3-2 till Wolfsburg med minuten kvar på förlängningen.

Hjärtekross, tårar och det är ju själva fan att det inte kan gå vägen.
Bra kämpat Arsenal Women. Man blir ändock mycket stolt över Jonas Eidevalls tappra lag.