Inför Manchester United - Nottingham Forest

Old Trafford...inte precis Forest favoritställe att lira på men kanske kan Elanga frälsa oss? Matchstart 16.00 matchen sänds på Viaplay

Senaste matchen:
Dem viktiga och välbehövda tre poängen räknades till sist hem på City Ground.
De blev samma siffor som i premiären 2-1 men en helt annan nivå på den här matchen, Championship karaktär.

Forest gick ut med en fart och passningstempo som borde blåsa nykomlingar av banan.
Farten avtog och det blev tillslut en tight, oviss tillställning.

Redan i tredje minuten gjorde Taiwo Awoniyi 1-0.
Ett precist inlägg av högerbacken Serge Aurier träffade pannan på Taiwo.
I och med detta har nu Nigerianen gjort mål i sex raka Premier League matcher, samma som ikonen Stan Collymore.

De röda fortsätter i ett bra tempo men får ingen utdelning innan halvtid.
Det biter oss i röven direkt i början på andra när Sheffield United slår till.

Efter en hörna, stutsar bollen ut till nyförvärvet Gustav Hamer.
Holländare knorrar ohotat och väldigt vackert in kvitteringen i krysset.

Resten av andra blir en riktigt tight historia, liknar mycket fighterna vi vant oss i The Championship.
Bortalaget är mycket nära en ledning när Bennie Traoré kommer fri efter att Mckenna och Worall nickade ihop men Turner i agerar räddande ängel.

Den ifrågasatta Chris Wood hoppar in i 84 minuten och fem minuter senare frälser Nya Zeelädaren City Ground.

Ett riktigt typiskt Wood-mål, stor och stark och inte rädd för satan själv sticker han ut huvudet i straffområdet och nickar in Serge Auriers inlägg till 2-1.
Efter målet kontrollerar de röda av resten av matchen och bladen är egentligen aldrig nära att kvittera.

Helgens match:
United har inlett säsongen svagt, vinst mot Wolves med ett nödrop i premiären.
Senast förlust mot Spurs 0-2 borta.

Men oaktat detta är Manchester United megafavoriter i matchen imorgon.
Mötena lagen emellan har United ett jätteövertag historiskt och vunnit hela 10 raka mot Forest.

Det jag skulle vilja se imorgon är ett ärligt försök, likt den helgjutna insatsen Coopers mannar utförde i senaste bortafighten den mot Arsenal.
Ska Forest ta ett kliv i år, krävs det bortapoäng och bättre insatser mot toppskiktet i ligan.

Det hade varit roligt att få se både Elanga och Johnno från start, det hade erbjudit en väldig fart i kontringarna.
Tillbaka tryckta lär Forest bli och backlinjen behöver agera stabilt, säkert och inte bjuda på några misstag.

Ryan Yates behöver i mitt tycke tillbaka in i startelvan.
Detta är precis en sådan här match, där retstickan med den stora löpviljan behövs.

Gulian Bianconne (Augusti)
Omar Richards (som valigt skadad men nu i Olympiakos)