Inför West Ham United - Nottingham Forest

Inför West Ham United - Nottingham Forest

Det är östra London som är skådeplatsen för Tricky Trees på söndag, och laget att möta är West Ham på London Stadium kl 15:00 Viasat visar matchen

West Ham var i etern så sent som i torsdags, när man besegrade grekiska Olympiacos med 1-0. Målet inprickat av Lucas Paqueta, men i den senaste matchen i Premier League blev det förlust. Motståndare var Brentford som vann med 3-2 på sin hemmaplan.

Nottingham Forest tog en fin skalp, när man på City Ground besegrade topplaget Aston Villa. Målskyttar var Ola Aina och Orel Mangala, som såg till att de röda vann med 2-0.

Båda lagen ligger strax under mitten på tabellen, med The Hammers på 12:te och Forest på 13:de. 

London laget får nog favorit skapet beroende på hemma favören, och det faktum att de garibaldi rödas resultat på resande fot inte direkt imponerar. Det har blivit något bättre än förra säsongen, men den senaste vinsten mot West Ham borta sträcker sig ända till 1997. Matchen spelades på nyårsdagen och den enda målskytten blev Kevin Campbell.

Om Forest kan bygga vidare på det fina spelet senast, så kanske laget kan få med sig minst en poäng här. Det är dock hårt arbete som gäller.



Skadeläget:

15 Harry Toffolo
Linkade av i andra halvlek mot Villa, och det har inte framkommit hur allvarligt skadad han är? 

11 Chris Wood
Det är en knäskada som gäckat anfallaren, men det börjar att ljusna. Nyazeeländaren är uttagen i landslaget, men enligt ledningen så riskerar man ingenting. Troligen tillbaka efter landslagsuppehållet.

14 Callum Hudson-Odoi 
Ytterligare en knäskada och det var tal om veckor, men återhämtningen har gått bättre än förväntat.

27 Divock Origi 
Trots väldigt lite speltid, så har belgaren ådragit sig en höftskada. Enligt Cooper borta ett antal veckor.

29 Gonzalo Montiel 
Ådrog sig en skada i vaden med Argentina mot Peru, och blev utbytt efter en halvtimme. Har börjat träna, men är troligtvis tillbaka efter det internationella avbräcket.

18 Felipe
Har en komplicerad knäskada som gäckade honom redan förra säsongen. Har inte deltagit över huvud taget ännu, och det är svårt att säga när han kan vara tillgänglig.

Möjlig startelva:

Vlachodimos * Aurier * Niakhate * Murillo * Aina * Sangare * Mangala * Dominguez * Gibbs-White * Awoniyi * Elanga


 

Jan Gustafsson@janne25guss2023-11-11 09:36:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg