Spelarbetyg West Ham United- Leicester City

Spelarbetyg för West Ham efter matchen mot Leicester City. Ranking är enligt nedan: 1 – Underkänd 2 – Godkänd 3 – Bra 4 – Mycket bra 5 – Fantastisk

Lukasz Fabianski
Kunde inte göra så mycket åt de två målen han släpper förbi sig. Höll matchen levande för West Ham när han tog straffen. Fyra räddade straffar detta kalenderåret. 4

Thilo Kehrer
Är helt okej offensivt och partner upp med Bowen bra flera gånger under matchen. Verkar har svårt med att ta hand om bollarna som kommer ut till honom I pressade lägen, bägge målen sker I start på Hans kant. 3

Craig Dawson
Hade ingen bra första halvlek miss vid 0-1 målet och orsakade en straff. Var bättre under den andra halvleken. 3

Kurt Zouma
Blev utbytt tidigt på grund av skada. Hade även han kunnat göra bättre vid 0-1 målet, utgick strax efter.  3

Aaron Cresswell
Var en av de bättre i försvaret denna match. Skapar offensivt men det rinner oftast ut I sanden. 3

Tomas Soucek
Gjorde ett mål som blev bortdömt. Kastar ofta i väg bollar i viktiga omställningar, 3

Declan Rice
Var nog den bästa spelaren I matchen för West Ham. Försöker att spela med hjärta. Tacklar, skapar tryck, bra passningar och försöker även själv skjuta. Skotten var långt utifrån och inget testade Ward på allvar. 4

Jarrod Bowen
Gissar på en tuff vecka för Bowen efter att han missade uttagningen till VM. Hade svårt även I denna matchen. Skapar lite på högerkanten men inget som leder hela vägen. 3

Lucas Paqueta
Gjorde många felbedömningar enligt mig. Har bra tankar men får inte ner det I fötterna. Många anfall slutar när han får bollen eller när han ska spela vidare. Man ser tydligt att han har kvaliteter men behöver nog få upp självförtroendet. 3

Said Benrahma
Bra under den första halvleken. Många av West Hams lägen offensivt skapar just Benrahma. Även han har problem med felbedömningar skjuter när han ska passa och tvärtom. Men han skapar åtminstone lite. 4

Gianluca Scamacca
Hade inga riktiga chanser I matchen. Kämpar och pressar högt men Hans farligaste chans under matchen gång var en halvchans. Förhoppningsvis sätter han sig i bättre positioner efter uppehållet. 3