Swansea- Sheffield United 0-1
Sheffield United fortsätter att imponera i Championship! Seger ikväll mot Swansea på bortaplan efter att Khadra avgjorde matchen i den 94: e minuten! Top of the Championship!

Sheffield United vinner för första gången i Swansea sedan 1958! Segerskytt Khadra på övertid. Sheffield United stormar fram i Championship just nu.

Efter helgens uppehåll var det åter dags för den engelska fotbollen att dra igång igen. Sheffield United åkte denna tisdag till Wales och Swansea.

Matchen började väldigt intensivt och Norrington-Davies är framme redan i den andra minuten och nickar men målvakten räddade. Sheffield United försökte trycka på men hemmalaget höll emot och i den 10: e minuten nickade Cabango på mål men Foderingham i Sheffield Uniteds mål räddade ganska enkelt. Spelet böljade nu fram och tillbaka och i den 12: e minuten sköt McBurnie ett skott som gick ovanför efter en fin framspelning av Baldock. Efter detta hade Doyle ett skott som målvakten i hemmalaget räddade och i anfallet efter sköt även Piroe ett skott som målvakten räddade. Samme Piroe spelade sedan fram Fulton i den 16: e minuten men sköt utanför. Kavalkaden av chanser fortsatte i den 18: e minuten när Ahmedhodzic sköt ett skott som blockerades av hemmalagets försvar. Matchen gick nu in i en lite lugnare fas. Manning hade ett skott i den 24: e minuten och det var nästan det enda som hände på ett bra tag. Piroe hade ett skott innan pausen som gick utanför och detsamma gällde även för Doyle i Sheffield United. Trots alla chanser åt båda håll så var ställningen 0-0 i paus!

Den andra halvleken började med att hemmalaget tog initiativet och skapade lite chanser. I den 51: a minuten sköt Manning återigen ett skott som gick utanför och i den 55: e minuten kom Grimes fram och ett skott som blockerades av bortalagets försvar. Nu kändes det som om Swansea skulle ta ledningen. Visserligen kom Sheffield United upp med en chans genom Egan som sköt utanför. Piroe fortsatte att trycka på och skapa möjligheter för hemmalaget och Sheffield United fick försvara sig ett tag. I den andra halvan av halvleken kom McBurnie upp och sköt ett bra skott mot sitt forna lag, men skottet gick över. Framspelningen från Baldock var snygg! Efter detta lugnade sig spelet och hemmalagets tryck försvann och lagen spelade allt mer försiktigt. Sheffield United gjorde några viktiga byten. Khadra kom in istället för Ndiaye och Brewster kom in istället för McBurnie. Dessa byten skulle visa sig vara guld värda senare i matchen.

Tiden gick och allt talade för att matchen skulle sluta 0-0 och att Sheffield Uniteds negativa trend i Swansea bara skulle fortsätta (senaste segern kom 1958). Då plötsligt hände någonting. Inbytte Brewster fick tag i bollen och satte fart framåt. Han spelade snyggt in bollen till inbytte Khadra i straffområdet som tog emot bollen och sköt in ledningsmålet i den 94: e minuten! Wow! Vilken seger! Vilken känsla.... såhär ska man vinna.. Sheffield United vinner matchen och befäster sin  serieledning... 20 poäng på 9 matcher.. det tog 18 matcher att nå 20 poäng den förra säsongen...